Végleges címet kapott a Cyberpunk

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 19.
  • Hír
Link másolása
A minap lezajlott a CD Projekt RED sajtókonferenciája, ahol többek közt végleges(nek tűnő) címet kapott a közelgő nyitott világú szerepjáték, a Cyberpunk, és mozgásban is bemutatták a The Witcher 2 modszerkesztőjét. Geralt kalandja egyébként tegnap jelent meg Macre is.

Számos új információt hozott magával a CD Projekt RED sajtótájékoztatója. Újabb érdekességeket hallottunk a bitang jónak ígérkező Cyberpunk RPG-ről, de a The Witcher 2 kreatív vénával megáldott rajongói is megkapják a várva-várt modszerkesztőt, a REDKitet a jövő év elején.

Cyberpunk 2077

Az idei E3 előtt bejelentett Cyberpunk RPG a nyolcvanas években megszületett papíralapú szerepjátékot, a Cyberpunk 2020-at veszi alapul. Az eredeti alkotó, Mike Pondsmith szorosan együttműködik a lengyelekkel annak érdekében, hogy a PC-s és konzolos kivetülés hű maradjon a klasszikus játékhoz. A projekt végleges címet kapott: ezentúl Cyberpunk 2077 néven keressük a produktumot! A beépíthető implantoknak hála az emberiség átkot és ajándékot kapott egyszerre; az alkotás Night Cityben játszódik, és a történet nem lesz lineáris.

A Cyberpunk 2020 számos helyszínét is meglátogathatjuk benne, de találunk egy olyan övezetet, ahol kizárólag a harcé lesz a főszerep, lévén a területet agresszív bandák uralják. A sandbox játék számos finomhangoláson esik át azért, hogy megfeleljen a modern RPG-k követelményeinek. Rengeteg fegyver, implantátum, kütyü és egyéb berendezések várják a játékosokat. A megjelenési dátum még nem ismert.

Ríviai Geralt és az Alma

A The Witcher 2: Enhanced Edition végre megjelent Macre is, ráadásul ezekben a napokban 25 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg a Steamen és a GOG-on. Az első részért mindössze öt dollárt kell leszurkolnunk, de csak ma. A The Witcher 2-ből több mint kétmillió példány talált gazdára PC-n és Xbox 360-on.

2013 első felében érkezik a REDKit, mely a The Witcher 2 modszerkesztője lesz. A segítségével bárki megalkothatja saját kalandját, és plusz tartalmakkal vértezheti fel a játékot. Saját élő világot hozhatunk létre, ugyanazokkal az eszközökkel, amiket a fejlesztők is használtak. A felület jelenleg zárt bétafázisban van, s arra is lehetőségünk lesz, hogy módosítsuk az alapjátékot és új kalandokkal lássuk el Geraltot. Itt az ideje, hogy a többi, már olvasott Vaják-történet végre megelevenedjen!

7.
7.
krisztian66666
OH MY GOD! Nagyon állat lesz!!!! :D
6.
6.
MrBenjamintoto
#2: +1, plusz még egy a Natsus avatárér
3.
3.
ratsviktor
ezek a srácok tudják mi kell nekünk!
2.
2.
giga321
Na eeeeeeeeez nagyon jó lesz. Cyberpunk szabadon bejárható világ RPG mi kell még? Ide vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...