Nem jelenik meg idén az új Infinity Blade

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 19.
  • Csúszás
Link másolása
A várakozásokkal ellentétben nem fog megjelenni idén az Infinity Blade: Dungeons. A játékot még tavasszal mutatták be, azóta viszont nem hallatott magáról; mint kiderült, az új fejlesztőcég felszerelése és az eltervezett ötletek összerázása extra időt vett igénybe, ezért késik ennyit a premier.

Az Infinity Blade: Dungeons készülte a tavaszi iPad-bemutatón vált nyilvánossá, és az új fejlesztés azóta nem is hallatott magáról, ami szokatlan, hiszen a korábbi részek rövid hetekkel a bejelentésük után letölthetővé váltak. Sokan arra számítottak, hogy az Epic az iPhone 5 rajtjához igazítja az újbóli leleplezést, de ez nem történt meg, és az sem valószínű, hogy az október 23-ra várt iPad Mini-bejelentéskor elővennék a címet.

Az első trailer.

Az Epic az AllThingsD csapatának árulta el, hogy idén már biztosan nem fog megjelenni az Infinity Blade: Dungeons. A csúszás oka elsősorban az, hogy a játék fejlesztésének lehetősége időközben az újonnan megalapított, de a sorozatot jól ismerő szakemberekből álló Impossible Studioshoz került, azonban a cég irodájának felszerelése, és az egyébként is összetettebb játékmenet megvalósítása hónapokkal toldotta meg a munkálatok hosszát.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...