Sztorizunk a LittleBigPlanet Kartingban

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 21.
  • Videó
Link másolása
A PlayStation-hívők joggal lehetnek büszkék a LittleBigPlanetre; amihez a címnek köze van, arannyá válik, és a LittleBigPlanet Karting is remek szórakozásnak tűnik. A legújabb trailer a játék sztoriját mutatja be, Sackboy összeakasztja a bajszát a gonosz Hoarddal.

A LittleBigPlanet november 9-én érkezik meg Európába, és sztorimódot is tartalmaz majd azok számára, akiknél - tételezzük fel - a multiplayer és a pályaszerkesztés csupán másodhegedűs az egyjátékos rész mögött. Mélyenszántó gondolatokra ne számíts, de hogy a LittleBigPlanet világába tökéletesen illik az alábbi felütés, az is biztos!

9.
9.
Noeel
#4: én speciel 3g-s verziot vettem, pont ugyanennek a reményében. de most hogy elolvastam itt a komikat rákellett h jöjjek, hogy ez nem ugy van ahogy én aztat elgondoltam :D:D na mindegy a lényeg hogy maga a gép nagyon adja. csak drága hozzá minden : /
akinek van még PS Vitája nyugodtan vegyen fel friendsbe, mert minél többen vagyunk annál jobb! :) Online ID-m : MindFly02
8.
8.
Blooddead
Kösszi szépen az infot emberek!!!:D Ty!!!
7.
7.
D5000
#5: Ez így sajnos nem igaz... a 3g-vel nem lehet majd cod-on multizni, mert azt csak wifin lehet majd elérni, de a resistance multija is csak wifin elérhető... a little big planet nagyon klassz vitán, és a multija is nagyon jó, de sajnos a 3g-vel csak a felhasználók által készített pályák elérhetőek,a többes, akár 4-s móka nem.

Blooddead, ez persze ne vegye el a kedved, ha van lehetőséged 3g-s verziót venni, és van unlimited data-s sim kártyád akkor az nagyon szuper, 1000-szer jobb mint egy okostelefon!!!!
6.
6.
Yanez
#4: 3G-vel nem lehet minden játékban multizni.Legtöbbször csak highscore-ok publikálására jó,de szerintem "kisebb" gémekben multizni is lehet.
5.
5.
Birkazoli
#4: Szia!
A WiFi-vel csak olyan helyen tudsz multizni, ahol van WiFi elérhetőség. Tehát ha van WiFi a buszon akkor ott azon tudsz, de amint lelépsz róla és mész valamerre akkor azonnal megszakadhat a kapcsolat. A 3G meg nem olcsó mulatság, cserébe szinte bármikor-bárhol képes vagy multizni.
4.
4.
Blooddead
Szevasztok emberek!!! tudom hogy nem ehez a cik-hez tartozik de lenne 1 kérdésem a Vitával kapcsolatban!?Méghozá az hogy melyiket érdemeseb meg venni szerintetek a sima Wifis verziot vagy inkább a 3g verziot!?Mert ara lenék kiváncsi hogy a 3g verzion lehete pl: Buszon ülök és szeretnék multiba Cod-ozni!!??Erre lenék leginkáb kiváncsi vagy csak a jövöbe lesznek olyan játékok rá!!!
3.
3.
Noeel
1.
1.
Yanez
Coooooooooooool!Ez kell nekem,nem pedig a nyár!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...