Látnivalókon a God of War: Ascension

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 23.
  • Videó
Link másolása
A God of War: Ascension új kedvcsinálói sok újat nem mutatnak a játékból, de aki csak úgy habzsolja a háttérinfókat a játékmenet és a program fejlesztése kapcsán, a következő videókat is kedvelni fogja; a Sony Santa Monica Zeuszról és a bejelentés előkészületeiről mesél.

A God of War: Ascension március 13-án érkezik meg Európába, addig a fejlesztők folyamatosan adagolják nekünk a látnivalókat. Ugyan a gameplay jelenetek többnyire még mindig a küklopszos multiplayer pályát prezentálják, a hangsúly most nem is ezen van.

Az első felvétel azt mutatja be, milyen képességeket kapunk, ha a többjátékos módban Zeuszhoz pártolunk, míg a másodikon a Sony Santa Monica hét percen keresztül beszél arról, hogyan készült a csapat a játék nagy bejelentésére.

Update! A Sony elárulta, hogy a tél folyamán válik elérhetővé a játék eddig nem látott jeleneteket is tartalmazó bétatesztje, amihez a PlayStation Plus-előfizetőkön kívül a hivatalos weboldalon elindítandó, The Rise of the Warrior nevű közösségi cím játékosai férhetnek majd hozzá. Az elkövetkezendő hónapokban ingame tartalmak begyűjtésére is lesz lehetőségünk.

7.
7.
fakedeath
Remélem nem lesz szégyenfolt. :)
ÁÁÁÁ esélytelen,hogy szégyen legyen, Kratos vagány. :DDD
6.
6.
KeXxX
#5: mondjuk ja, a 2. rész végén lehetett tudni hogy kik lesznek az ellenfeleid. de a God of War 3 hivatalos trailerében, nem volt sok spoiler, csak néhány cuccot mutattak be.
5.
5.
roli33
Nem is baj, hogy nem single player trailer, csak fokozná a várakozást. Úgy tervezem, hogy nem fogok semmilyen single-trailert vagy gameplayt nénzi, de nem tudom hogy fogom bírni :D Régebben, az 1. és a 2. résznél egy trailert se láttam, igaz még netem se volt. Sokkal nagyobb élmény felfedezni. A 3. résznél már láttam trailert, nem tudtam elkerülni, hogy ne nézzem meg.
SPOILER
Nem is volt akkora a meglepetés pl. Poszeidón, vagy hogy benne lesz Cronos, mint ellenfél.
4.
4.
zola90
csak a demoert venni fogok plust
3.
3.
voldi
Ha jól tudom, márciusban fog megjelenni, nincs olyan messze.
1.
1.
Casiraghi84
De messze van még a megjelenés!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...