God of War: Ascension PS3

Kratos bosszúja vajon megváltást hoz? Negyedszer is.
Típus: Akció, Kardozós

Íme, a PlayStation Plus augusztusi kínálata

Kifejezetten erősnek ígérkezik a nyár utolsó hónapja a PlayStation Plus előfizetőinek. Az Instant Game Collectionbe olyan címek kerülnek be, mint a Lara Croft and the Temple of Osiris és a God of War: Ascension.

David Jaffe új God of Warral ugratja a népet

Már biztos, hogy a hétvégén megrendezésre kerülő PlayStation Experience-en mutatkozik be David Jaffe új játéka. Néhány twitterező úgy gondolta, hogy a designer ködösít és valójában új God of Wart készít. Jaffe pedig lecsapta a labdát.

E3 2014: Tényleg lesz új God of War?

Már korábban is hallottunk olyan pletykákat, hogy a Sony bemutathatja az E3-on a God of War új részét - most ezeket tetézte a Sony Santa Monica egy rejtélyes Twitter-üzenettel.

E3 2014: Kiszivárgott infók a Sony konferenciájáról

Meredek terepre tévedtünk a mai napon. Rengeteg konkrét infó szivárgott ki a Sony E3-as konferenciájának programjáról. Számos bejelentés és friss látnivaló vár ránk, úgy tűnik, hogy a japánok ellopják a bulit.

God of War: Ascension - minden DLC ingyenes

A Sony a minap ünnepelte a God of War: Ascension első születésnapját, s a jeles dátum alkalmából az összes multis DLC-t ingyenessé tette, valamint jelentősen lefaragott a különféle boosterek árából.

Leépítések a God of War fejlesztőinél

Eleinte pletyka volt, nem sokkal később azonban a Sony is megerősítette, hogy leépítések voltak a Sony Santa Monicánál. A God of War fejlesztőinek állítólag egy projektjét is törölték ezzel párhuzamosan.

PlayStation Now a gyakorlatban

A tegnapi bejelentés óta néhány kérdést tisztázott a Sony a PlayStation Now kapcsán. Az online streaming szolgáltatást végre a gyakorlatban is megcsodálhatjuk, és már most kijelenthető, hogy az input lag sem vészes.

A Cryteknél dolgozik a God of War-direktor

Emlékeztek még arra, hogy Todd Papy elhagyta a Sony Santa Monicát? És arra, hogy mindezt Németországért? Nos, mint kiderült, a német úti cél nem más volt, mint a Crytek frankfurti stúdiója.

Elhagyja a Sonyt a God of War: Ascension atyja

Todd Papy Németországért hagyja el a Sony Santa Monica csapatát, azt mondta viszont, hogy aggodalomra semmi ok, meglesznek a srácok nélküle is. Az új munkahelyéről egyelőre nem sokat lehet tudni.

Már új projekten dolgoznak a God of War fejlesztői

A Sony Santa Monica befejezte a God of War: Ascension támogatását, s már teljes erőbedobással a következő projektjére koncentrál. Egyébként Kratos előzménytörténetét októberben letölthető formában is átélhetjük.