Érkezik az Assassin's Creed Anthology

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 6.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft azt tervezi, hogy egyetlen markáns csomagban adja ki az eddig megjelent öt Assassin's Creedet, mellékelve az összes DLC-t is. Hivatalosan még nincs bejelentve a gyűjtemény, de az Amazon francia részlege már bizonyította a létezését. Vérbeli rajongóknak és újoncoknak kötelező.

A jelek szerint a Ubisoft az összes Assassin's Creed-játékot megjelenteti egyetlen csomagban. Az Assassin's Creed Anthology létezését a francia Amazon webáruház szellőztette meg. A gyűjtemény tartalmazza az Assassin's Creedet, az Assassin's Creed 2-t, az Assassin's Creed: Brotherhoodot, az Assassin's Creed: Revelationst és a frissen megjelent Assassin's Creed III-at is.

Minden korábban megjelent DLC is a csomag részét képezi. Beleértve az AC 2 hiányzó fejezeteit, a Brotherhood Leonardo-kiegésztőjét, illetve a Revelations minden multiplayer expanzióját. A harmadik rész Season Passe jó eséllyel megtalálható lesz a dobozban, de ha az Anthology a jövő évben jelenik meg, akkor már nem is lenne fontos. Bónuszként néhány litográfiában is gyönyörködhetünk.

Árral, dátummal és platformlistával nem szolgálhatunk még, elvégre a Ubisoft hivatalosan nem jelentette be a 100 óra játékidővel kecsegtető antológiát. Akik még nem játszottak a sorozat darabjaival, azoknak erősen ajánlott!

Update! A csomag valóban jön az EMEA-régióba, 120 font lesz, és november 30-tól lehet megvásárolni PS3-ra és Xbox 360-ra.

 

36.
36.
fojesz
Hivatalos a csomag, van egy kis update. :)
35.
35.
adam6751
#34: Beállítom köszi :)
34.
34.
Sanyeszpaloc$
Adam! Ez a beálitás szerintem a t9 , könnyen át lehet álitani a billentyüzet ha kel segitsék mert a telod másfajta beálitású ès lehet nem tudod hogy kell.
33.
33.
RoLee-man
#28: Sok szerencsét! :)
Láttad az új linket? Ott rope dartal csinálja.
32.
32.
adam6751
#30: Mármint a pénzét helyett pengét.
31.
31.
frenkyboyhun
Megerősítette a ubisoft és ps3 xbox 360 pcre jön 150 eurós árral
30.
30.
adam6751
#29: pénzét*
Bocsi de ez a hülye (szótár vagy mi) a mobilomon non-stop más szavakat rak be.
Pl.: leírom hogy rak (pl. lerak valamit) erre átírja rákra -_-"
29.
29.
adam6751
#28: Tomahawk* mellett a pisztoly van kiválasztva attól még kettős counternél a rejtett pénzét használja.
28.
28.
adam6751
#26: Na 21:00-kor elkezdek kísérletezni,és ha rájövök akkor megosztom veletek :D
Ahányszor használom a pisztolyt a harcban mindig az ellen használja aki ellen counterezek.Tehát akkor az a kérdés hogy kell duplán gyilkolni harc közben
támadó pozíciót alkalmazva,azaz hogy lehet egyiket kivégezni
a tomahawkal és eközben lelőni a másikat.
Mert lehet hogy a tomahwk mellett a pisztoly van kiválasztva
27.
27.
RoLee-man
Parancsoljatok van még egy rope dartal:
https://www.youtube.com/watch?v=2zLd3wsi5ss&feature=youtube_gdata_player
4:07-4:10nél skubizzatok!!!!!!
26.
26.
RoLee-man
#22: Biztos, hogy nem. Nem támadtak rá. Meg eleve is a második messze volt. És nem lehet double counter killt csinálni csak pisztollyal. Volt egy screenshot régen amikor az eggyik kezével tomahawkot egy katonába belevágta a másik kezével pedig lelőt eggyet. Biztos, hogy ez nem counter volt.
#16:Tudod vagy gondolod?
25.
25.
#22: Amiről mi magyarázunk adammel, az ugyanolyan animáció, mint amire te gondolsz. (Sőt ha már itt tartunk, az összes kill/counter kill az, függetlenül attól, hogy speciális kameraállás társul hozzá vagy sem.) Többszöri megtekintés után már szinte biztosan állíthatom, hogy az bizony nem counter volt.
24.
24.
A 3.részével már játszanék:)
Csak ugye PC-s megjelenés még odébb van...
23.
23.
shatterhand
#22: az első mondatnál a végén a "harc" már nem kell

jó lenne egy szerkesztés gomb
22.
22.
shatterhand
#18: Egy AC oldalt megnéztem. Ott azt írták,hogy rengeteg új mozdulattal bővült a harc ami sebességtől, helyzettől függően változik a harc.
A dupla counter támadásnál viszont bead egy kis animációs kombót. Ami a videóban van akárhányszor nézem végig az pont ilyen. Lehet annyira gyorsan ment az egész,hogy pont akkor villant volna fel a countert jelző piros mikor ő lenyomta.
A lényeg akkor is az,hogy animáció, tehát az egy dupla counter. Csak épp pisztoly volt nála így azzal adta elő vagy azzal készült támadni.
21.
21.
Majd ha kiderül mennyiért árulják akkor talán beruházok rá:)
20.
20.
benjo6
Nekem ez egyszerűen nem érné meg, engem igazából csak az új és a II fogott meg... a többibe beleuntam:/
19.
19.
MrBenjamintoto
Ha jól tudom 150 dollár lesz az ára de ez csak pletyka.
18.
18.
adam6751
#17: De az a videóban nem counter volt hanem egy támadás mint a BH-ban hogy ha lenyomva tartottad a támadás gombot,fegyvertől függően dobókést vagy pisztolyt használt.Konkrétan egy az egyben ugyan az a mozdulat amit Ezio használt a rejtett pisztollyal.

És lenne egy kérdésem :
Megvettem a madártollakat jelző térképeket,összegyűjtöttem mindet de nem kaptam meg az ezzel kapcsolatos ruhát.Mi a teendő ilyenkor?

U.i.:nem biztos hogy mindet összegyűjtöttem
de a térkép nem jelez több tollat.
17.
17.
shatterhand
#16: Sztem sincs túlbonyolítva. Egyszerűen helyzet és támadásfüggő mikor milyen kombót lát az ember. Spec itt van nála egy pisztoly, így lehet ezért ad egy ilyet.

Szabad harcnál (amit én végzek és nem egy bemutatott kombó) is attól függ a harc ,hogy hol állok, hol áll az ellenfél, milyen mozgásban vagyunk,stb.
16.
16.
sherex
#5: amikor 2 őr felett egyszerre villan be az a jel hogy támadni fognak , akkor meg kell nyomni a counter gombot és nyomva kell tartani( B vagy kör gomb)
14.
14.
#13: Mondjuk tekintve, hogy a pisztollyal csinálta, szerintem Y-t tartva is meg lehet próbálni. Bár mivel én még nem játszottam, nem ismerem a harcrendszer pontos működését. Ki tudja. :)

Ez a kiadás egyébként szerintem alapvetően csak a sok DLC miatt érné meg. (Meg ha nagyon olcsó.)
13.
13.
adam6751
#12: Úgy próbáltam,de break defense után szóval nem egyik szeméről a másikra kombóztam. Majd kipróbálom úgy is.
12.
12.
#11: Én arra tippelnék, hogy egyszerűen úgy működik, mint a BH-ban, Revelations-ben. Killstreakek között csak nyomjátok le és tartsátok hosszan az X-et, Square-t, (balklikket) tökömtudja mit, és szépen elintéz neked kettőt egyszerre.
11.
11.
adam6751
#5: Próbáltam,rángattam a sticket meg nyomtam a másodlagos fegyver gombját de semmi.Ezt már vagy 4 napja.Én is kíváncsi vagyok rá hogy hogy lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...