Újabb trailert kapott a Hitman: Absolution

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 10.
  • Videó
Link másolása
A Hitman ötödik részére sem kell sokat várnunk, az Absolution kerek tíz nap múlva landol a boltok polcain, ennek apropóján az IO Interactive és a Square Enix gameplay trailerrel örvendeztette meg a rajongókat. A főszerepet természetesen megint az "eredeti" assassin kapja - ugyan, ki az a Connor?

A Hitman: Absolution november 20-án jelenik meg a PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, hogy mit tud majd, az az alábbi trailerből leszűrhető. Az ötödik Hitman jelentős szabadságot is kínál: rajtunk áll, hogy csendesen vagy lövöldözve teljesítjük a küldetésünket, ahogy az álcánkat és a menekülési útvonalat is választjuk ki. Így csinálják a profi bérgyilkosok:

9.
9.
Sanyeszpaloc$
Connor fan vook ugy hogy nekem ö az assassin >:)
8.
8.
Raziel
Jó lenne, ha a rendszer tényleg csendesség alapján osztályozna. A negyedik részben is néha nem értettem miért nem kaptam meg a rangot mikor senki nem vett észre. Pár őrt ki kellett lőni, mert az istenért nem tudtam úgy továbbmenni, hogy ne gyanakodtak volna rám. Ami vicces volt néha. Mert akinek a ruháját felvettem az lazán bejutott előttem ugyanoda engem meg instant lelepleztek. Ami vicc néha. Szóval remélem finomítanak és tényleg megkaphatod a jó rangot akkor is ha nem követed pontosan a készítők által kitalált utat.
7.
7.
MrBenjamintoto
6.
6.
bodortamas1
Nagyon jóóóó lesz!!!!!!!
5.
5.
vuliem
De várom már *-* Így év végre egész jól felgyűltek a sunyiban gyilkolós játékok. Dishonored, AC3, Hitman... 2013 elejére elszerződök profi bérgyilkosnak.
4.
4.
giga321
Imádom a Hitman trailereket a végén mindig van az a BRÁÁÁOOOOOMMMM hang és a legvégén az Original Assassin szavacskák.
3.
3.
Daca
Hitman 2 instalálva :)
2.
2.
br1Koo
remélem olyan undorítóan nehéz lesz mint a 2. rész volt helyenként :D várom már nagyon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...