Egy Crysist csinálna még a Crytek

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 13.
  • Hír
Link másolása
Biztosan lesz még új Crysis-játék, ezt a Crytek is megerősítette, viszont nem hívják majd Crysis 4-nek, és arról sem határozott a csapat, hogy milyen üzleti modell mentén értékesítsék. Az előkészületek mindenesetre hamarosan elkezdődnek, a rajongók tapsolhatnak örömükben!

Cevat Yerli, a Crytek fejese az Eurogamernek árulta el, hogy bár a Crysis 3 lezárja a Crysis és Prophet történetét, a cím nem tűnik el a jövőben. A csapat még egy Crysist csinálna, és ugyan még sok részletet, például a platformlistát is tisztázni kell, az már eldőlt: nem Crysis 4 lesz a játék címe, mert félrevezető lenne.

Az előkészületek hamarosan megkezdődnek, Yerli szerint, ha a Crysis 2 és a Crysis 3 fejlesztési idejét vesszük alapul, mostanában lenne aktuális a rajt. A csúszás viszont nem gond, a Crytek most valami radikálisan újító, hosszútávú projekten gondolkodik. A Crytek a lehetséges kiadó kapcsán is mélyen hallgat.

Joggal merül fel a kérdés: free-to-play játék lesz-e az új Crysis? A Crytek nemrég bejelentette, a Crysis 3 és a Homefront 2 után a free-to-play projektekre koncentrálna, Yerli abszolút ezekben a címekben látja a jövőt. Az interjúban be is vallotta, vannak terveik a Crysis free-to-play verziója kapcsán, és akár az új projekt is lehet ingyenes, de előfordulhat, átmenetileg a dobozos és a free-to-play modell hibridjét alkalmazzák majd.

A Crytek jelenleg a Crysis 3 megjelenésére készül, ami februárban jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

17.
17.
peti1106
Már a Crysisból is brandet csinálnak. Olyan mint a CoD, csak ez 2 évente jön ki. Inkább írnának új játékokat és jó sztorikat. Manapság már minden játéknak van folytatása, és a folytatást is folytatják. Kifogytak az ötletből vagy mivan? Nem hiszem, hogy csak a folytatásokból tudnak megélni. Most már tényleg abban a hitben vagyok, hogy saját magamnak fogok játékot fejleszteni, mert a mai játékok, hogy is mondjam sz@rok. Vagy a történetet/cselekményt b@sszák el vagy magát a játékot, de arra is van példa, hogy mindkettőt. (lásd: MOH:Warfighter)
Arra a szintre jutottam el, hogy nem veszek és nem is töltök le játékokat, mert egyszerűen vagy egy folytatást adnak ki vagy egy remaket. Egyszerűen nevetséges...
16.
16.
Én a Crysis első és második részét is szeretem.
A harmadik részt pedig szívesen várom.
#5:Még mindig izgalmasabb mint a CoD vagy a BF.
És most senki-se gondolja azt ,hogy utálom bármelyiket is,mert nem egy CoD meg BF van meg eredetiben.
15.
15.
Jared
nekem miért nem fogadja el a reddem kódot a black ops2 ps3-on ???
14.
14.
markoci555
én még mindig csak az elsővel játszottam, de az nagyon jó játék volt, ki kéne próbálnom az újakat is hogy meg tudjam ítélni jó irányba haladt-e a játék, de videók alapján a 3-as nagyon szuper
13.
13.
DON GONDOCS
Akárhogyis egy új Cry széria csak jó lehet ha elbírnak szakadni az alapoktól és valami újat alkotni.
12.
12.
Lacek896
#8: Az érdeklődés megvolt csak sajnos a falábas fronton. Ha jól tudom anno a 2 megjelenése előtt volt valami termékkód kiszivárgás és mivel akkor még nem kellet Origin vagy Steam a játékhoz a törttel is lehetett multizni. :(

Bízom benne hogy a 3. rész kap egy ütős sztorit szerintem a Crysis széria egyik leggyengébb pontja a történet.
8.
8.
HGabe
Monoton, ez tény. Az teszi unalmassá, hogy nagyon klisés lett, új ötletek nélkül. Az, hogy a 2. rész új terepet kapott és kicsit változott a játékmenet, nem dobott rajta sokat. Pl, az előre szkriptelt részeket kihagyhatták volna. Kicsivel több szabadság, okosabb gép ellenfelek, meg valamivel átgondoltabb sztori -ha már van és kell- és akkor talán nagyobb volna az érdeklődés is.
4.
4.
HGabe
Sziasztok!

Lényegében, valahol érthető lenne, ha a Crysis átevezne a részben ingyenesség felé. Nem is a játékkal van a baj, mert az szerintem jól sikerült, hanem a visszhanggal. Az oké, hogy jó kritikákat IS kapott, de sajnos nem lett annyira sikeres, mint várták. Ergo: Haszon sem lett annyi.
3.
3.
Muveszur
#1: Hát elhiszem bár én nem vagyok akkora fan, de aláírom, hogy voltak a játékokban olyan részek amik tényleg f*szántosra sikeredtek, apropó ott lesz a Warface free to playnek ami szintén elég pofás.
2.
2.
Muveszur
#1: hát elhiszem, én nem vagyok akkora fan de voltak a játékoknak részei amik nekem is nagyon bejöttek :)
1.
1.
Lacek896
"Joggal merül fel a kérdés: free-to-play játék lesz-e az új Crysis?"
Ha erre igen lesz a válasz az egy kicsit szíven fog ütni! :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...