A jövő héten jön a DmC kipróbálható verziója

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 14.
  • Videó
Link másolása
Egyelőre csak az amerikai PSN-en és Xbox Live-on érhetjük majd el a Ninja Theory új játékának demóját, de az európai hozzáféréssel rendelkezőknek sem kell sokat várniuk Dantéra. A bejelentés óta számos támadás érte a fejlesztőket - úgy látszik, az új irány túl merész. Vagy mégsem?

A Capcom hivatalosan is bejelentette, hogy az észak-amerikai régióban november 20-án érkezik a DmC kipróbálható változata Xbox Live-on és PSN-en, míg az európai accounttal rendelkezők november 20-án (Xbox Live), illetve november 21-én (PSN) kóstolhatnak bele a megújult Dante kalandjába.

A demó két akciódús küldetést tartalmaz majd, valamint egy durva főellenséget is - szóval ideje felkötni az alsóneműt.

Jó pár nehézségi móddal vághatunk neki a tesztnek, és az első végigjátszás után megnyithatjuk a bitang kemény Son of Sparda módot. S ez még nem minden! Hozzáférhetünk a fegyverfejlesztések egy részéhez is.

Hamarosan kiderül, hogy a félelmeink beigazolódnak-e, vagy alaptalannak bizonyultak.

8.
8.
AzRaeL
#4: miért pont Xbox-ra?
7.
7.
KeXxX
wááááá.. mindig ez a szerdai update.
6.
6.
keiji maeda
#5: én pedig arra tippelek hogy ugy lesz , sőt szerintem a főellenség is amibe belekukkanthatunk talán az a ronda ufó fejű amit videón már láttunk :) de majd kiderűl jövőhéten
5.
5.
wardprod
Abban reménykedem, hogy nem valamelyik eddig bemutatott részt tartalmazza majd. Ha már úgyis csak videón láthatom legalább valami újat dobjanak be :)
4.
4.
DevilGamer
Óó, szerintem nem sikerül összekaparni addigra egy XBoxra, pedig már csak 16000 kéne.
2.
2.
Django
Jöjjön csak, kíváncsi vagyok rá!
1.
1.
DON GONDOCS
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...