2015-ben készülhet el a Whore of the Orient

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 15.
  • Pletyka
Link másolása
Az L.A. Noire alkotóinak legújabb fejlesztése várhatóan a jövő év elején veszi kezdetét, és egészen 2015-ig húzódhatnak a munkálatok - legalábbis erre utalnak a projekttel kapcsolatos álláshirdetések. Természetesen next-gen címről van szó, a készítők sosem csináltak titkot belőle.

Mint ismert, Brendan McNamarát és az L.A. Noire-ról ismert Team Bondi maradékát a Rockstarral való balhé után a KMM Interactive fogadta be, a csapat következő játéka pedig a Whore of the Orient lesz, ami várhatóan 2015-ben készül el.

Minderre álláshirdetésekből következtethetünk (itt, itt és itt), amikben ugyan nem említik név szerint a címet, de "az L.A. Noire-hoz hasonló stílusú, MotionScant használó akció-kalandjáték" körbeírásból következtethetünk arra, hogy a srácok next-gen projektjéről van szó. Az állásajánlatokból kiderül, a csapat 2013 elejétől 2015 közepéig dolgozna a játékon, erre kell készülnie a jelöltnek.

A Whore of the Orient a Warner Bros. Entertainment kiadásában fog megjelenni, McNamara szerint a huszadik század egyik legérdekesebb, de kevésbé ismert történetét fogja elmesélni. Ahogy korábban írtuk:

"A Whore of the Orient Sanghajban játszódik, 1936-ban. A történet szerint a kelet Párizsának nevezett városban virágzik a korrupció, a legtöbb dekadens személy itt állította fel székhelyét. Mindennek megvan az ára, a bűnözés feneketlen mélységeket öltött. A nyugat játékszere ez a város, a gazdagok kihasználják az olcsó pénzért megvehető kínai tömegeket. A kínai nacionalista csoport, a Kuomintang kíméletlenül próbálja elnyomni a kommunizmust. Ebben a mételyben próbálnak helyt állni a nemzetközi rendőri egységek, akik reménytelenül próbálják fenntartani a békét."

7.
7.
mestermagyar
A jövő? 2020-ban már kvantumszámítógépek vannak ígérve, vagyis az összes 2015-2020 játék elég hamar elavul XD
6.
6.
Drazhar
Hmm, akkor még alszunk egy párat erre :)
5.
5.
Takacs014
#1: Inkább Kelet szajhája, így emészthetőbb is :) Érdekes lesz.
3.
3.
DON GONDOCS
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...