Nem készül Onimusha-reboot

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 3.
  • Pletyka
Link másolása
A korábbi pletykákkal ellentétben nem készül Onimusha-reboot, legalábbis ezt állítja a Ninja Theory - a stúdióról azt híresztelték nemrég, őt bízhatta meg a fejlesztéssel a Capcom.

Az Onimusha nemigen hallatott magáról ebben a konzolgenerációban, és egyelőre úgy fest, nem is fog: még azok a pletykák is csupán next-gen megjelenést feltételeznek, amik szerint a sorozatot rebootolná a Capcom, hogy újra eladhassa az egyébként valóban patinás címet.

A probléma az, hogy bár a Capcom nem cáfolja ezeket a híreszteléseket, a fejlesztő kilétéről szóló mendemondáknak rendre elejét veszik a kiszemelt csapatok. Először a Lost Planet 3-at is tető alá hozó Spark Unlimited került szóba, utána a Ninja Theoryt emlegették jelöltként.

Ahogy a Lost Planet 3 is egyfajta reboot, és a Ninja Theory is az újragondolás mentén hegeszti a DmC-t, így aligha meglepő, ha a pletykák ezt a két csapatot vették elő. A probléma az, hogy mindkét feltételezés alaptalan, a Spark már korábban cáfolta a híreket, most pedig a Ninja Theory is leszögezte a Twitteren, hogy náluk nem készül Onimusha-játék.

6.
6.
AzRaeL
Pedig ideje lenne már,egy új részt késziteni =D
5.
5.
p3ti
Rommá játszottam anno ps2őn... nekem nem kellene belőle HD . Sokkal jobban örülnék egy új résznek :\
4.
4.
keiji maeda
ha a ninja theory csinálná nem is érdekelne , inkább csináljanak heawenly sword új részt az érdekesebb, és Gotham123 én is annak örülnék piszkosúl egy HD collection :)
2.
2.
Gotham123
Jó lenne,vagy egy HD Collection!!
1.
1.
DON GONDOCS
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...