Onimusha 3: Demon Siege

A Capcom Onimusha című túlélő horror játéksorozatának legújabb része, a PlayStation 2-es Onimusha 3: Demon Siege pár napja robbant be a boltokba, lássuk, az anyag valóban megérdemelte-e azt a hype-ot, ami a megjelenését megelőzte.
Típus: Akció, Kaland, Logikai, Verekedõs

Vadiúj Onimusha készül a Capcomnál?

A Capcom április elején újra levédette az Onimusha márkanevet több országban is, ami arra utal, szeretné továbbra is megőrizni a frencsájzt. Vagy már titokban készül az új rész?

Folytatást kap az Onimusha?

Nem először röppen fel pletykaként, hogy a Capcom ismét életet lehel az Onimusha-sorozatba, de most úgy tűnik, tényleg esélyes lehet a folytatás. A kiadó ugyanis megújította az Onimusha védjegyét Japánban.

Nem készül Onimusha-reboot

A korábbi pletykákkal ellentétben nem készül Onimusha-reboot, legalábbis ezt állítja a Ninja Theory - a stúdióról azt híresztelték nemrég, őt bízhatta meg a fejlesztéssel a Capcom.

Visszatér az Onimusha-sorozat?

Úgy hírlik, a Capcom újra elővenné az Onimusha-sorozatot, ráadásul nem másnak szervezné ki a munkálatokat, mint a Lost Planet harmadik részeként becézett előzményt hegesztő Spark Unlimitednek. Konkrétumok nincsenek, de a rajongók valószínűleg már ennek a kis morzsának is örülnek.

Visszatérhet az Onimusha

Pár hónapja már híreztünk róla, hogy Japánban néhányan az Onimusha visszatérését szeretnék elérni. A címért felelős producer, Yoshinori Ono azonban most úgy érzi, tényleg eljött az idő arra, hogy megpróbálják feltámasztani ezt a klasszikus sorozatot. S ne feledjük, hogy ő hozta vissza a Street Fightert is!

Keiji Inafune elhagyja a Capcomot

Huszonhárom év után elhagyja a Capcomot a Resident Evil, a Dead Rising és az Onimusha játékok szellemi atyja, Keiji Inafune. A mester lépése szinte előre megjósolható volt, elvégre már többször is szóban temetni kezdte a japán játékipart, igaz, a Capcomhoz mindvégig lojális maradt.

Visszatérhet az Onimusha és a Dino Crisis

A Capcom két nagy címéről van szó, melyek valahogy mégis kezdenek elsüllyedni, nem sokat hallani róluk mostanában. Ez főként azért lehetséges, mert a kiadó nem nagyon talál módot a visszahozásukra, még akkor sem, ha sok játékos epekedik ezekért a címekért.

A Capcom is beruházott az Unreal Engine 3.0-ra

A Capcom a nagyobb kiadók között a legutóbbi, aki szerződést kötött az Epic Games vezetőségével az Unreal Engine 3.0 használata érdekében.

Onimusha 3: Demon Siege Bemutató

A Capcom Onimusha című túlélő horror játéksorozatának legújabb része, a PlayStation 2-es Onimusha 3: Demon Siege pár napja robbant be a boltokba, lássuk, az anyag valóban megérdemelte-e azt a hype-ot, ami a megjelenését megelőzte.

Onimusha 3 Intro