Onimusha: Warlords

Az ősi Japánban démonok hordái jelennek meg, akiket szépen rendre kell utasítani
1695204000

Animesorozat készül az Onimushából

Az Onimusha egy japán játéksorozat, melyben a szigetország történelmét elevenítik fel természetfeletti elemekkel telet tűzdelve. Most anime készül belőle Netflixre. Nézzük is meg a trailert!
1664107200

Onimusha-anime készül a Netflixnél

A Tudum japán különkiadásából derült ki, hogy egy Onimusha-anime is készül a Netflixnél. Lássuk az első képeket belőle!
1547582040

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten intenzívebben adagolják majd a játékaikat a tisztelt kiadók és fejlesztők, majd' minden platformon találunk ígéretes megjelenéseket. Lássuk, mivel játszunk a következő napokban!
1539064857

Akcióban az Onimusha: Warlords remastere

Jövő januárban felújított kiadást kap a feudális Japánban játszódó Onimusha: Warlords. A Capcom jóvoltából most belenézhetünk a tizenhét éves klasszikusba - akár a nosztalgiát, akár az új élményt keresed, jól fogsz járni.
1535540446

Felújított kiadást kap az Onimusha: Warlords

A Capcom megerősítette, hogy felújított kiadást kap a 2001-ben megjelent Onimusha: Warlords. Alapos finomhangolást végez a Capcom, így az irányítás, a látvány és a zene is új köntöst kap.
1523790003

Vadiúj Onimusha készül a Capcomnál?

A Capcom április elején újra levédette az Onimusha márkanevet több országban is, ami arra utal, szeretné továbbra is megőrizni a frencsájzt. Vagy már titokban készül az új rész?
1354544142

Nem készül Onimusha-reboot

A korábbi pletykákkal ellentétben nem készül Onimusha-reboot, legalábbis ezt állítja a Ninja Theory - a stúdióról azt híresztelték nemrég, őt bízhatta meg a fejlesztéssel a Capcom.
1348672841

Visszatér az Onimusha-sorozat?

Úgy hírlik, a Capcom újra elővenné az Onimusha-sorozatot, ráadásul nem másnak szervezné ki a munkálatokat, mint a Lost Planet harmadik részeként becézett előzményt hegesztő Spark Unlimitednek. Konkrétumok nincsenek, de a rajongók valószínűleg már ennek a kis morzsának is örülnek.
1297004400

Visszatérhet az Onimusha

Pár hónapja már híreztünk róla, hogy Japánban néhányan az Onimusha visszatérését szeretnék elérni. A címért felelős producer, Yoshinori Ono azonban most úgy érzi, tényleg eljött az idő arra, hogy megpróbálják feltámasztani ezt a klasszikus sorozatot. S ne feledjük, hogy ő hozta vissza a Street Fightert is!
1288357977

Keiji Inafune elhagyja a Capcomot

Huszonhárom év után elhagyja a Capcomot a Resident Evil, a Dead Rising és az Onimusha játékok szellemi atyja, Keiji Inafune. A mester lépése szinte előre megjósolható volt, elvégre már többször is szóban temetni kezdte a japán játékipart, igaz, a Capcomhoz mindvégig lojális maradt.