Kibővült a Humble THQ Bundle

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A THQ-féle Humble Bundle-re eddig közel 700 ezren voltak kíváncsiak, a kiadó pedig rátesz egy lapáttal, és további két címmel bővíti az amúgy is rendkívül tartalmas csomagot. Az eddigi vásárlók is megkapják őket.

A Humble THQ Bundle már eddig is óriási népszerűségre tett szert, miközben több mint 5 nap van hátra az akcióból, a játékosok 690 ezer csomagot vittek haza összesen közel 4 millió dollár értékben.

Mint ismert, a THQ is beszállt a Humble Bundle-üzletbe, aminek keretei között a játékosok legalább 1 dollárért - te döntesz, mennyit fizetsz - olyan játékokért férhettek hozzá, mint a Darksiders, a Company of Heroes, a Company of Heroes: Opposing Fronts, a Company of Heroes: Tales of Valor, a Metro 2033 és Red Faction: Armageddon. A befizetett összeg jótékonysági célra is fordítható, aki pedig az átlagbefizetés értékén felül tejel, ráadás ajándékot is kap.

Ezen a ponton nyúltak bele a szervezők az ajánlatba, mostantól az átlagon felüli befizetésért a Titan Questet és a Red Faction: Armageddon DLC-jét, a Path to Wart is megkapják a játékosok. Aki eddig megvásárolta a csomagot, ingyen megkapja ezeket a játékokat elméletileg.

12.
12.
Axwell
Hát így végképp megérte az árát, csak újra meg kell nyitni azt a linket amit az emailedre kaptál és ott lesz pluszban az aktiválható titan quest plusz a dlc kulcs!
10.
10.
Necreon
#7: Én kérek elnézést!
9.
9.
Csoola
#7: nem tudom elképzelni, ki az, aki 1 dolcsit sajnálna akár az egyik játékért is, ha érdekli... 1 dollártól pedig már megkapja a nagy részét a játékoknak
maximum a Metro érdekelne ezek közül, de annyira az sem, hogy megvegyem, valószínű, hogy annyit sem játszanék vele, amennyi ideig töltené a steam...
8.
8.
Cuppak
#6 Az csak a többi Humble Bundlénál igaz, ez a csomag nem DRM free.
7.
7.
fojesz
#6: "Please note that orders under $1.00 will ONLY receive the soundtracks and will NOT receive the games!"
6.
6.
Necreon
Oh igen és a minimum 1 dollár sem minimum, minimum 1 dollárt kell fizess hogy steam kulcsot kapj, de bármennyit fizethetsz, és megkapod a DRM mentes játékokat letölthető formában (ha van Humble Bundle account-od, arra írja rá, amúgy az e-mail-ben kapott linkről lesz elérhető a jövőben).
5.
5.
Necreon
#2: Ez nem igaz.

Mindenki megkapja mindkettőt, aki MÁR megvette a csomagot a két új cím hozzáadása ELŐTT. Akik még nem vették meg, azokra érvényes az amit te mondasz.
4.
4.
Birkazoli
#2: "Pay more than the average of $5.61 to unlock the Path to War DLC for Red Faction: Armageddon!" Ezt írják.
3.
3.
fakedeath
2.
2.
SityiSXT
Pontosítsunk: a Red Faction DLC mindenkinek jár, hiszen az alapjáték az alapcsomagban is benne van. A Titan Quest az, ami az átlagár fölött jár.
1.
1.
Cuppak
Igen, akik eddig megvásárolták a csomagot ingyen megkapják, mind1 hogy értéken felüli pénzt fizettél-e.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...