The Secret World - nincs többé előfizetési díj

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 12.
  • Hír
Link másolása
A Funcom - vélhetőleg a Secret World gyatra fogadtatása végett - bejelentette, hogy elvetette az MMO előfizetési modelljét. Ezentúl csak alapjátékért kell fizetnünk, s utána szabadon játszhatunk, de azért ölhetünk bele pénzt is.

A Funcom bejelentette, hogy a The Secret World megvásárlása után szabadon játszhatunk az összes történeti szállal és minden elérhető tartalommal - előfizetési díj nélkül. Elég egyszer beruháznunk rá, s a meglévő kínálat mellett a jövőbeli frissítéseket is ingyen megkapjuk. A megjelenés óta már négy nagyobb bővítmény látott napvilágot: a Raid in New York, az Auxiliary Weapons és számos új küldetés, ami szintén a csomag részét képezi.

Továbbra is érkeznek fizetős DLC-k - az első jövő januárban -, ám ha most regisztrálsz a játékra, akkor extra költség nélkül meg fogod kapni. Az előfizetéses rendszer nem tűnik el teljesen: 15 dollárért havonta ideiglenesen dupla XP-t kapsz, valamint 10 százalék kedvezményt az ingame boltok kínálatából - a titokzatos ajándékokról már nem is beszélve.

A Grand Master Lifetime előfizetésért 20 százalék kedvezményben részesülsz a boltokban, valamint 1200 kreditet is elkölthetsz. Pluszban ott van még egy különleges ajándék és a Time Accelerator boost.

Nem titok: a The Secret World a várakozásokon alul teljesített, a játékosszám alacsony volt, így a Funcomnak stratégiát kellett váltania. A Star Wars: The Old Republic után még egy MMO váltott "engedékenyebb" modellre.

4.
4.
giga321
Várható volt. Én jó ideig azt hittem hogy még meg sem jelent , erre valamelyik nap haverom mondja hogy kipróbálta és nem a legjobb :/. Mondom neki az komoly ,hogy nem is tudtam róla pedig napra kész vagyok a játékokkal.
2.
2.
Adamknight
Már a megjelenéskor lehetett sejteni előre. Nem akarom azt mondani, hogy én megmondtam, de hát tényleg megmondtam XD.
1.
1.
Tudtam én, hogy még kell várni :-) most végre mehetek a cthulhu felé dogre yeaahhhh
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...