Új alkalmazásokkal bővült az Xbox 360

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 14.
  • Hír
Link másolása
Két új alkalmazás landolt a magyar Xbox Live-on, immár a Karaoke és a SkyDrive is elérhető a szolgáltatáson keresztül. Előbbi segítségével énekelhettek, utóbbival pedig az online tárhelyeteket érhetitek el.

Sokszor mondtuk már mi is, és ezúttal is bebizonyosodik: a Microsoft stratégiája hosszútávon, hogy komplett multimédiás platformmá emelje az Xbox 360 konzolt, ennek jegyében pedig folyamatosan érkeznek olyan alkalmazások az Xbox Live-ra, amik nem feltétlenül gamer vonatkozásúak.

Lassabban, mint máshol, de Magyarországon is szépen gyarapodik a paletta, az Internet Explorer, a SmartGlass, a Facebook, a Twitter, az NBA és a WSJ után a Karaoke és a SkyDrive is elérhetővé vált a rendszerben:

  • A Karaoke 8000 dalhoz biztosít hozzáférést, amiket ti magatok énekelhettek el, miközben a színpadon az avatarotok rázza magát a közönség előtt. A kivitelezés okos, a SmartGlass használható böngészésre, a dalokat pedig nem kell letölteni, hiszen azokat a rendszer streameli.
  • A SkyDrive névre hallgató online tárhely aligha ismeretlen számotokra, mostantól pedig az Xboxotokról is hozzáférhettek a feltöltött fájljaitokhoz; a képeket és a videókat is levetíthetitek közvetlenül a konzolon.
5.
5.
zimonyini
Engem egyik sem izgat... Amúgy a többi app is bekerül a magyar liveba később?
4.
4.
SCR3AMN00B
SkyDrive-nak kifejezetten örülök :)
3.
3.
McDuff
erre vártam,PC-n is és Lumián is használom a Skydrive-t,már csak ez hiányzott!:)

nem is tűnt fel,pedig én angol Live-n vok,akkor már eléggé le vok maradva,mondjuk már egy hete be se volt kapcsolva a box:/
a skydrive hasznos,de majd a többi appot is megnézem,mert én erről lemaradtam hogy elkezdik feltölteni az applistát!
2.
2.
markoci555
micsoda sz*r reklám... vagy mi akar ez lenni
énekelni meg úgy sem tudok
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...