Mozgásban a Project GODUS

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 18.
  • Videó
Link másolása
Nem éppen úgy halad Peter Molyneux új játékának Kickstarter-kampánya, mint a mester várta, gyorsan közzé is tett belőle egy gameplay videót, hogy lássuk, mi fán a terem az újgenerációs Populous.

Három nap van hátra a Project GODUS Kickstarter-kampányából, a 450 ezer fontból viszont még csak 370 ezer gyűlt össze, jelen állás szerint tehát Peter Molyneux új játékát nem támogatják annyian, mint a neves dizájner szeretné. Pedig ígér ő megint fűt-fát, hogy így teremti újra a Populoust, meg úgy építi bele a Black & White-ot, de ebből még nem sokat láttunk.

A minap megjelent egy rövid gameplay videó a játékból, a demót két hét alatt dobták össze a 22cans fejlesztői: a programban istent alakítunk, a mozgókép tanúsága szerint pedig az a feladatunk, hogy elsimítsuk a terepet a követőink előtt. Ők maguktól terjeszkednek, ha pedig összeakadnak egy rivális néppel, háborúzni kezdenek:

9.
9.
Simonus18
8.
8.
Dreadlox
inkább akkor AOE2 még szebb is volt...
6.
6.
Glek
Hát szerény véleményem szerint ez jó kis ballépés volt Málinyú barátunk. :) Prototípust nem mutogatunk interneten, az nem a felhasználónak van. Pár csillogó concept art-tal, vagy "engine bemutatóval" sokkal előrébb lenne. Persze a szándékot értem én, de jó szándékból várat még nem építettek. :)
5.
5.
giga321
2 hét alatt azért ez not bad
4.
4.
SSJ Gábriel
#1: Ez még csak egy prototípus,ami 2 hét alatt lett szinte szó szerint összedobva. Lesz ez még sokkal jobb is (szerintem) én támogatnám,ha lenne kis bónuszpénzem.
3.
3.
markoci555
hát kösz nem, lehet hogy csak demó de szerintem nem lesz nagy cuccos
1.
1.
Cooper911
Hát ez elég soványka. Ez inkább buldozer szimulátor ahol a sik terep a cél. Ennél még a From Dust is érdekesebb volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...