Bejelentésre készülnek a Dungeon Siege fejlesztői

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 19.
  • Teaser
Link másolása
A Gas Powered Games januárban jelenti be a legújabb játékát, legalábbis erre utal a hivatalos weboldalán ketyegő visszaszámláló. Kevesebb, mint huszonhét nap van hátra, de mi lehet az új projekt?

A Total Annihilationről, a Supreme Commanderről és a Dungeon Siege-ről ismert Gas Powered Games bejelentésre készül, az új projekt januárban mutatkozhat be.

Hogy mi lehet az, arról fogalmunk sincsen, a hivatalos weboldalon megjelent visszaszámláló mellett a "Ready for something wild?" mondatocska, illetve az aloldal domainjében felbukkanó "Project W" elnevezés adhat támpontot. A cikk megírásának pillanatában 26 nap és 5 óra van hátra a bejelentésig.

A Gas Powered Games legutoljára 2011-ben hallatott magáról, akkor a csapat fejezte be az Age of Empires Online munkálatait.

3.
3.
DarkLord
Nem ártana egy jó 4. rész az biztos, mert a 3-at nagyon elszúrták és legalább kozmetikázna a sorozat fényén, de nem hinném, hogy erről lenne szó most. Bár ha visszatudnák hozni a régi részek hangulatát mai köntösbe az korrekt lenne azért.
1.
1.
drat576
örülnék egy DS-nek, mert 3-mat jól elcseszte az Obsidian, de szerintem ez egy új cím lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...