Plágiummal vádolják a The War Z fejlesztőit

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem elég, hogy a The War Z-t röviddel a megjelenés után eltávolították a Steam rendszeréből minőségi problémákra hivatkozva, úgy látszik, a fejlesztők több zombit "kölcsönvettek" a The Walking Deadből.

Szegény Hammerpoint Interactive-ot még az ág is húzza: egy héten belül már a második kínos esettel néz szembe.

Kezdődött minden azzal, hogy a Steamen is tiszteletét tette a zombis MMO megvásárolható kliense, ám pár napra rá a Valve kénytelen volt eltávolítani a rendszerből. A közösség negatívan ítélte meg a játék minőségét, sokak szerint a produktum félkész, és nem áll készen a megjelenésre, s ezzel a Valve is egyetértett. A tulajdonosok visszakérhetik a játék teljes vételárát, vagy várhatnak, míg a cím 100 százalékban el nem készül. 


A legfrissebb eset szerint pedig a készítőket plágiummal vádolják. A plágium szép szó, kishazánkban is gyakorta hivatkoznak rá a politikusok kapcsán, ha azok kétes eredetű szakdolgozatai szóba kerülnek. A Kotaku beleásta magát a témába és észrevette, hogy a Hammerpoint számos képet felhasznált a The Walking Deadből a saját promóciós anyagához, de a játék főmenüjében is találkozhatsz ismerős arcokkal.

15.
15.
HerodPK
Nekem minden esetre tetszik persze igy felkészen nekem sem érte meg...de hát ez van .. pvp az szpcsi mert tényleg 1 bol lelonek ha élo lát me a zombi meg 2-3 utés fejre és recss.. amugy nekem tetszik:)..
14.
14.
Jared
De ilyeneken fen akadnak emberek hogy most zombikat lopkodnak .Játékról úgy nagyon nemtok semmit nem játszottam vele csak pár vidit láttam végülis sztem az nem rosz az alap ötlet hogy MMO hát jobb lenne ez a játék ha a DICE csinálta volna Frosbite 2 cuccal :D
13.
13.
bodortamas1
Én fizettem ezért a játékért, de már megbántam. Ha belegondolok, milyen sok más, jobb játékra költhettem volna azt a pénzt :( De hát ez az első zombis MMO, nem hagyhattam ki. Hozzátenném, hogy jelenleg béta állapotban van a játék, tehát ezért nem 100% még. Rengeteg hibája van. Több negatívumot lehetne elmondani róla, mind pozitívumot, mind pl. valóban a pvp valami borzalmas. A játékosok úgy ölik egymást, ahogy érik. Ha két player meglátja egymást, nem az lesz az első reakció, hogy "végre egy túlélő, együtt többet elérhetünk", ami ugye egy ilyen játékban elvárás lenne, hanem "hú, ennek largeja van, muszáj megölnöm, micsoda loot lesz" Ez az egyik legnagyobb hibája, sajnos. A másik, ami nagyon szemet szúr a pve, azaz player vs. zombi. Fegyverrel nem szabad megölni őket, mert nagyon kevés lőszered van általában + a lövés hangja vonzza a távolabb lévő zombikat, vagy mondjam inkább, járkálókat (ugye, walking dead? :D) Közelharci fegyverrel meg nem sokat érsz, ha rád mennek 3-4-en. Szóval igazából a jelenlegi állapotában játszhatatlan. A nagyváros bejárata tele zombikkal, ott lehetetlen bejutni, hacsak nem pazarolsz el egy csomó lőszert. Nem tudom, hogy a pvp vagy a pve a rosszabb, de most úgy rossz az egész, ahogy van.
12.
12.
Bré
azért a játék védelmébe szólva hogy a hangulata nagyon odavág a mozgás nem bizonyult számomra jónak és a buzi firendly fire elég idegesítő dee alapjában véve szerintem egy nem rossz játék ugyanakkor azzal egyetértek hogy sokat nagyon nagyon sokat lehetne még javítani rajta a grafika sem a legjobb.
11.
11.
névtelenség
Ehhez azért pofa kellett!

Zakharov: Köszönjük a videót!
10.
10.
Caine
#2: Kb 26 mp-ig bírtam nézni!Ez borzalmas!Van még mit dolgozni rajta!
9.
9.
Extol
Az ilyen miért fejleszt játékot
2.
2.
Zakharov
#1: Ez a videó tökéletes elmondja minden baját:
http://www.youtube.com/watch?v=RtKAm3nzg6I
1.
1.
szogyenyi
Nincs kész 100%-ban? Ez mit akar jelenteni? (Nem játszottam még a játékkal, ezért is nézek értetlenül)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...