Infestation: Survivor Stories PC

Zombis MMO a Hammerpoint Games-től, Colorado mesés környezetében.
1371798039

Átnevezték a The War Z-t

Miután szerzői jogi vitába keveredett a Hammerpoint Interactive, a fejlesztők úgy döntöttek, hogy megváltoztatják a zombis MMO-juk címét. A The War Z-t ezentúl Infestation: Survivor Stories néven keressük.
1364968800

Hackertámadás miatt állt le a War Z

Leálltak a War Z szerverei és a hivatalos fórumot sem lehet elérni; a kiadó azután döntött az ideiglenes szünet mellett, hogy a játékot hackertámadás érte. Mindenkinek jelszócserét javasolnak.
1357295440

Hackertámadás érte a The War Z szervereit

DDoS-támadás útján rövid időre térdre kényszerítették a The War Z loginszerverét. A Hammerpoint Interactive már elhárította problémát, s már újra bejelentkezhetünk a játékba. A veteránok szerint az eset nem véletlen.
1355997632

Plágiummal vádolják a The War Z fejlesztőit

Nem elég, hogy a The War Z-t röviddel a megjelenés után eltávolították a Steam rendszeréből minőségi problémákra hivatkozva, úgy látszik, a fejlesztők több zombit "kölcsönvettek" a The Walking Deadből.
1353350475

The War Z bétateszt

Zihálva futottam le a domboldalon az ütött-kopott benzinkútig. Egy rozsdás furgon oldalában találtam menedéket. Üldözőim módszeresen kerítettek be. Egyetlen elemlámpa volt nálam – vártam, hogy valaki mögém lopózik, és tarkón lő. De nem: az összeszokott galeri fittyet hányt rám, elvégre egy tucatnyi, csoszogó élőholt elvonta a figyelmüket.
1351692059

The War Z - élesedett a halloweeni tartalom

Új szintre lépett a világ első zombis MMO-jának megtisztelő címét viselő The War Z. A bétateszt jelenleg is zajlik, és a mai napon a Hammerpoint friss tartalommal örvendeztette meg az egybegyűlteket. A legfontosabb újdonság az, hogy a Colorado-térkép mérete megduplázódott.
1350457200

The War Z - a bétateszt küszöbén állunk

Egészen pontosan tegnap vette kezdetét a The War Z utolsó alfatesztje az előrendelők és a szerencsések körében. A tervek szerint a hónap végén viszont már a zárt bétatesztbe csöppenünk bele, így végre elég közel kerülünk a zombis MMO végleges verziójához. Új gameplay landolt.
1349367474

The War Z - a hónap végén indul a zárt bétateszt

Az Arktos Entertainment Group és a Hammerpoint Interactive bejelentette, hogy október 31-én kezdetét veszi a The War Z MMO zárt bétatesztje. Kizárólag a leendő vásárlók részesülnek a kegyből, ám ha még jobban kinyitod a pénztárcádat, már a hónap közepétől nekiveselkedhetsz a zombis címnek.
1349244000

Szerda reggeli galériafrissítés

Most sem maradtok képek nélkül, ma reggelre kilenc játék screenshotjait válogattuk össze Nektek! Az összeállításban lesz mindenféle finomság, Company of Heroes 2, Crysis 3, Injustice: Gods Among Us, Neverwinter, sőt a The War Z című zombis agymenésből is egy rakat képünk van.
1348335428

The War Z - mozgásban a zombikeringő

Vadiúj gameplay felvétel landolt ma este a jelenleg alfastátuszban leledző zombis MMO-ból. A The War Z-ben a fiktív Colorado államban járunk, s megpróbáljuk túlélni a világvége utáni állapotokat. A videóban betekintést nyerhetünk a fegyverek viselkedésébe, s néhány élőholtba is belebotlunk.