Befutott a Lightning Returns első trailere

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 20.
  • Videó
Link másolása
Minden jel szerint a Lightning Returns: Final Fantasy XIII lesz az RPG-trilógia utolsó része. Az elvárások nagyok, főleg a középszerű XIII-2 után. Hősnőnk szép új ruhában villog az első előzetesben. Szexi!

A Lightning Returns: Final Fantasy XIII-ban 13 nap van még hátra a világvégéig. A nappalok és éjszakák valós időben váltakoznak - egy nap nagyjából két óra tiszta játékidőnek felel meg. A Square Enix ígéretei szerint döntéseinknek súlyos következményei lesznek a világ sorsára nézve.

Az első trailerben megcsodálhatjuk Lightning új ruhácskáját, de ne higgyetek el mindent: a leányzó öltözékét teljesen testreszabhatjuk, így nem kell beérnünk a videóban látott darabbal. Véleményünk szerint ruha nélkül a legszebb.

A Lightning Returns: Final Fantasy XIII 2013-ban jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra.

11.
11.
Dark_Temptation
10.
10.
aRkye
Az X volt az utolsó, amit igazán élveztem. Már a XII nem smakkolt az ízlésemnek, nos a XIII... kb a felénél abbahagytam. A hangulata egyenlő volt a nullával. Igaz, a látványvilágától besírtam, annyira szép, de a többi szegmense borzasztó volt. A második XIII-at be sem szereztem, és azt hiszem ezt is kihagyom, pedig nagy kedvenceim voltak a régi részek.
9.
9.
Raizen21
Csak próbálkoznak baz@g....
nem értem ha a régi FF-eket imádták (énis, főleg a 8 at 10 et meg a crisi core-t)akkor miért kell ennyit újítani csak azért mert az a divat ..ba@htaják a divatot ha nem kell senkinek a játék :S
8.
8.
Neo1989
#7: Lost planet-et próbáltad már ?
Csak azért mert más japán játék is van nem csak ez.
7.
7.
balint23h
#1: Én se. Az ilyen japán giccsparádék sose fogtak meg.
6.
6.
Sun9us
#3: Ezen én is felsírtam. :D

Miért kell ezt erőltetni? Annyira fogyott Japánban, hogy feltétlen folytatni kellett ezt a vackot? A telefonomon értelmesebb FF van, mint a XIII.
4.
4.
Naridar
A látványvilág nekem kissé Assassin's Creed-esnek tűnik, de a harcrendszer még mindig túl zárt, nem eléggé szabad ahhoz, hogy igazi akció-RPG-ről beszéljünk. Ha kitalálnak valami jó fejlődésrendszert, akár még jól is elsülhet, ha a 13-nap ötletet jól viszik át (mint a Zelda: Majora's maskban csinálták, igaz azok nem ők voltak).
3.
3.
Mortis
A napszemüveg különösen utálatos a végén.
Zúzdába vele!
2.
2.
DON GONDOCS
NA befejeződik a trilógia, mit találnak ki majd a következő részre :D
1.
1.
markoci555
ajj de nem tudom hogy lehet ezt a játékot szeretni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...