Összejött a pénz Peter Molyneux új játékára

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 20.
  • Biznisz
Link másolása
Neccesen, de összegyűlt a Populous szellemi utódjának tartott Project GODUS lefejlesztéséhez szükséges pénzmag, még 25 órája van a közösségnek arra, hogy a továbbiakra kitűzött célokra teljesítse.

Összejött a pénz a Project GODUS munkálataira, Peter Molyneux és a 22cans elkészítheti a Populous szellemi utódjának nevezett játékot. A Kickstarter-gyűjtés november 21-én indult, a dizájner pedig 450 ezer fontot akart összekalapozni a projekthez: ez sikerült is, igaz, két nap híja volt az egésznek.

Az utóbbi hónapot aktív kommunikációval és munkával töltötte a csapat, a játék egy korai verzióját mutogatni kezdték, Molyneux pedig rendszeresen adott interjúkat és helyzetjelentést a sajtónak. A Project GODUS PC-re, Mac-re, iOS-re és Androidra készül, ha a maradék 25 órában sikerül elérni az 550 ezer fontot ouyás és linuxos változat is lesz belőle - most 480 ezer fontnál járunk.

9.
9.
markoci555
nem tudom hogy jöhetett össze rá a pénz... akkor már inkább játszok a From Dust-tal, abban is isten vagy, de abban nem az a cél hogy legyilkolják egymást az emberek
8.
8.
Ooorky
#7: De. Pont az ostoba parasztoknak gyárt játékot. Mint amilyen te vagy.
Vagy az a sok hülye aki a kockabontogatósba beleölt több ezer dollárt...
7.
7.
dBLOOD
Molyneux-val meg a játékaival is csak egy a baj, hogy nem az ostoba paraszt tömegnek gyárt játékot. Remélem lesz olyan jó mint a Black & White.
6.
6.
Dercsi
Az elődhöz sajna nem volt szerencsém...Amit eddig láttam az nem igazán győzött meg...Molyneux-et pedig egy Münchaussennek tartom...De a remény hal meg utoljára.
4.
4.
randall13
Mi lesz ez a játék? oO Egy Minecraft, ahol definiálva van a görbe fogalma?
2.
2.
levantine
#1: Most nem dirigál senki Molyneux-nak, úgyhogy szabadjára engedheti a fantáziáját. Jó lesz ez.
1.
1.
Cooper911
Remélem lesz olyan jó mint az elődök (pop3-at imádtam.)
Az eddig látottak nem nagyon győztek meg, de majd meglátjuk a véglegest.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...