Leáll a Family Guy Online

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 23.
  • Gyászhír
Link másolása
Lehúzza a rolót a Family Guy alapján készült free-to-play MMO, jóllehet a játéknak még mindig nem érhető el a végleges változata, jelenleg is a nyilvános bétatesztben vehetnek részt a játékosok.

Úgy néz ki, a Family Guy csak balszerencsét hoz a játékfejlesztőknek, a Family Guy: Back to the Multiverse közepes értékelései mellett a Family Guy Online-nal sem volt miért játszani, vélhetőleg ezért zárja be a kapuit a játék hamarosan.

A böngészőben futtatható free-to-play MMO egészen pontosan január 18-án húzza le a rolót, a fejlesztők az elmúlt 60 nap során történt vásárlások árát visszafizetik. (Erre valamikor a jövő év elején kerül sor, ha nem így lenne, keressétek a supportot!)

Az IGN kérdésére a készítők külön megerősítették, hogy nem a nyílt béta végéről van szó, a bezárás végleges; konkrét indokot nem hallottunk a döntés nyomán.

12.
12.
kristof966
#11: A family guy egy olyan jó hogy játékban leutánozni nem lehet.De lehet hasonlóvá tenni és ez sikerült nekem nagyon tetszett a játék talán ha kipróbáltad volna tudtad volna.Amúgy már 3 játék van és mindegyik nagyon tetszik: Family guy video game (ps2),family guy back to the multiverse (2012.pc),és a family guy online.
11.
11.
br1Koo
hogy is gondolják egyáltalán ezt az egészet?.. :D már maga az ötlet, hogy family guyból játék bukott..
10.
10.
2face
Én egész jól elszórakoztam vele ,főleg a küldetésekhez tartozó Fguy részekből bejátszott kis részletek tetszetek és úgy az egész sorozatra emlékeztető humor megtalálható volt a játékban még a betöltő képernyő "hint"-jeiben is :D (ehhez bizonyos fokú angol tudás elengedhetetlen ennek korlátlan élvezéséhez ) de milyen szerencse is ,hogy pont párnapja találtam rá és nem sokára le is áll az egész na mindegy ilyen az én szerencsém :D
9.
9.
Cooper911
Ehh, hihetetlen, hogy ezt is elbénázzák...
8.
8.
Bone 02
#6: Ha kisgyerek vagy miért próbáltad ki? heh
Amúgy tényleg nem nagy szám a játék, anno kipróbáltam de fél óra után soha többet nem logoltam be.
7.
7.
Gubi
Azért az szép, hogy visszafizetik a vásárlások árát. Annyira nem rajongok ezért a sorozatért, nem az én világom, de el sem tudom képzelni, hogy ebből hogy csinálnak egy online MMO játékot :)
6.
6.
markoci555
nem csoda mivel a family guy nem kisgyereknek való, kipróbáltam, kösz de nem kell
5.
5.
Kenny88
Kár érte, nekem tetszett. Bár nem mostanában próbáltam, és anno valóban iszonyat keményen laggolt. Ezek szerint nem mindenkinek jön be a F2P rendszer. Pedig az ember azt hinné, hogy pont egy ilyen népszerű sorozat rajongótábora képes fenntartani az alap üzemeltetést.
4.
4.
Giga0509
#1: Nem,nem rég ki lett javítva,legalább is én nem laggoltam.Kár érte,pedig el lehetett vele szórakozni.
2.
2.
DollSyndrome
Én most hallok róla először.
1.
1.
pjoco
Én kipróbáltam de csak egy szót tudok mondani rá! LAGGGG! Folyamatos Lag! Rettenetes!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...