Family Guy Online PC

Böngészőben futtatható online játék készül a Family Guy című rajzfilmsorozat alapján.
1356253200

Leáll a Family Guy Online

Lehúzza a rolót a Family Guy alapján készült free-to-play MMO, jóllehet a játéknak még mindig nem érhető el a végleges változata, jelenleg is a nyilvános bétatesztben vehetnek részt a játékosok.
1334732451

Elindult a Family Guy Online nyílt bétatesztje

Lassan révbe ér a népszerű animációs sorozat alapján készülő MMO fejlesztése, aki elég kedvet érez hozzá, hogy a Griffin család lakóhelyén kiránduljon egyet, az már most regisztrálhat a bétára. Az őrült család tagjai küldetéseket adhatnak nekünk, és minden ismerős helyszínre ellátogathatunk.
1328691634

Első videón a Family Guy Online

Nem kell ecsetelnünk, hogy mekkora népszerűségnek örvend nálunk is a Family Guy, éppen ezért nagyon örültünk annak, hogy egy igazi MMO-játék van készülőben a Fox háza táján. A sorozat ismerős szereplőivel is összeakadhatunk. Az első videó minden aggodalmunkra rácáfol.
1318530476

Az első képek a Family Guy Online-ból

Majdnem elsiklottunk felette, de mégis muszáj megmutatnunk, hogy miként néz ki a Family Guy MMO. Peter Griffinnek és buggyant családjának itthon is jó pár követője van - miért ne keresnénk hasonló élvezeteket egy online játék formájában? Teljesen ingyenes és böngészőből futtatható.
1308565800

Böngészős játék lesz a Family Guy Online

A Family Guy manapság az egyik legnépszerűbb rajzfilmsorozat, a kőkemény - főleg amerikai - társadalomkritikával alázó mesének nálunk is óriási rajongótábora van. Ezek után nem csoda, ha valaki meg akarja lovagolni ezt a sikersztorit, és valamilyen úton fogyasztható videojátékot készítene belőle.
1297331715

Lelőtték a True Crime-ot, nem lesz Guitar Hero sem

Az Activision tegnap éjjel bejelentette, hogy nem fejezik be a True Crime legújabb, Hong Kongban játszódó epizódját, emellett a Guitar Hero és a többi zenés címüket is jegelni fogják. Az óriáskiadó a jövőben a Blizzard játékaiba és a Call of Duty-sorozatba szeretné a legtöbb pénzt ölni.