Nyomtatható változatot kaptunk a GTA-térképekből

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha valaki nagyon akarta, eddig is ki tudta nyomtatni az előző generációs GTA-trilógia térképeit, a Rockstar viszont a minap közzétette az eredeti változatok nagy felbontású, nyomtatható változatát is.

Most, hogy a mobileszközökre is megjelent a Grand Theft Auto III és a Vice City, na meg a PSN-en is elérhetővé váltak az előző generációs GTA-epizódok, abszolút aktuálisnak mondható a Rockstar ajándéka: a cég letölthetővé tette Liberty City, Vice City és San Andreas térképének nagy felbontású, digitális változatát.


A térképek ismerősek lehetnek, hiszen éppen ezeket mellékelték a dobozos verziók mellé is annak idején, a digitális kópiákhoz ilyen viszont értelemszerűen nem járt: akik ezeket vásárolták meg először, mindenképpen örülnek majd a nyomtatható változatnak.

Helyben letölthetitek őket, a teljes felbontású darabokért kattintsatok a kisképekre!

26.
26.
NECROSMOKE
#25: lol es javitok Gamekapocs es nem Gamejapocs
25.
25.
NECROSMOKE
lol 1re erdekesebbek ezek hirek, mer a hozzaszolok a vegen ugy is vitaba torkolnak.Mar egymast csipegetkk...de ez olyan jo :))
Ez az a dolog amiben a, Gamejapocs nem valtozott es ez jo :)

Amugy nagyon jol csinaltak, de eddig is lehetett talalni terkepet az osszes GTA-rol es eleg jo minosegben es a gyujtogetnivalok meg minden 1éb cucc fel volt tuntetve, de hajra, Rockstar, hajra, GTA es HAJRÁ HAJRÁ SALGOTARJÁN LOL
24.
24.
csoki0619
#23: "Ettől most én miért élek a múltban?"
Mert megprobalod a ket jatekot valamilyen szinten "osszehasonlitani,egymas melle tenni.pedig semmi kozos sem lesz bennuk.Az a par helyszin amit meghagynak,feljavitanak keves ahhoz h SA erzeted legyen. Vegyuk pl. Liberty City-t.Ez GTA V lesz,es ahogy te is mondtad, korszakalkoto lesz.
"Azért, mert veled ellentétben nem hisztizek, hogy azért is a régit újítsák fel."
Ezen jot nevettem. Ez egy kicsit gyerekes. Visszaolvastam a hsz-aimat tobbszor is, de meg mindig nem tudom mikor hisztiztem. Az is nevetseges egy kicsit, h te sorba raktad a varosokat, mintha az szabaly szeru lenne. Ezek szerint Liberty city,Vice city,San Andreas a sorrend csak azert mert egyszer ilyen sorrendbe jottek a reszek?Megha tobbszori alkalomrol lenne szo akk meg ertenem a "felhaborodast", de igy...
El sem hiszem, h irtam egy otletet(ami nekem tetszene) egy regi GTA-kal kapcsolatos hirhez, te pedig mar annyira kiforgattad, h mar ott tartunk, h en a multban elek, nem tetszik az uj GTA, meg meg melle is beszelek(teszem hozza ugy, h te kezdtel elmenni egy teljesen mas iranyba, az elso hozzaszolasoddal).
Tudod mit legyen neked igazad, mert ennek igy sose lenne vege.Amugy tudsz te realis is lenni, ahogy latom, csak van egy-ket mondat amit nem ertek, honnan jott. En nem haragszom rad mert mas a velemenyed, sot orulok, h egy ertelmes emberrel tudok itt vitatkozni.
23.
23.
ATi0021
#22: Ellentmondás? Értem mire gondolsz. De a GTAV esetében úgy értettem, hogy ismét azt a terület lesz LÉNYEGILEG, mint ami a régi SAnál volt. És képzeld a régi és az új Los Santos között lesznek hasonlóságok szóval nem értelek. Alapvetően Los Angelest alkották meg akkor és most is az készül. És azért ott vannak fix pontok amiken nem lehet változtatni: Hollywood, Santa Monica, Rodeo Drive, stb.

Persze abban igazad van tényleg nem teljesen egyforma a kettő, mivel a régihez képest az új sokkal szebb és részletesebb Los Angelest ad vissza.

Amúgy meg igen Vice következne, mert a 3-mas érában Liberty után Vice jött. És mégis miért is kéne San Andreasnak hívni? Szerintem az a mellébeszélés amit Te csináltál itt. Attól még, hogy GTA V-néven jön ismét Los Santos jön és San Andreas vidéke. Azért hívják GTA V-nek, mert a Rockstar is megmondta, hogy itt akkora lépést tettek a IV-hez képes, hogy úgy érezték ezzel is érzékeltetik ezt. Enyi erővel amit Te írsz a köv. Vice Citynek meg Vice City 2 néven kéne jönnie GTA VI helyett akár?

Az hogy jó lenne egy San Andreas remake eddig se vitattam. Viszont ettől, még akinek tetszett a régi San Andreas nem értem miért nem tud teljesen örülni a GTA Vnek, és annak, hogy ott ismét California lesz a helyszín. Most attól, hogy esetleg nem lesz Groove St. benne CJvel még nagyon jó játék lesz. De ha ennyire régi SA remakere vágysz esetleg szedd le a San Andreas RAGE-t.

"Akinek SA kell, annak most készül a GTA V.
Ezt te mondtad, nem en.Akk ki is el a multban?"

Ettől most én miért élek a múltban? Azért, mert veled ellentétben nem hisztizek, hogy azért is a régit újítsák fel.
22.
22.
csoki0619
#21: "A GTA V lényegileg ismét San Andreas..."
Oke, ha te mondod biztos ugy van.A varos teljesen mas lesz, a kidolgozottsag ugyszint, a sztori meg vegkepp.A ket jatekban csak a varos neve egyezik, ezert nem ertem a felso mondatod.SA-ban mindegyik varos ki volt hasznalva mivel a kuldetesek ugy lettek kitalalva es szetosztva. Az melle te meg nyugodtan korbejarhattad keresztul-kasul.
"...sokkal élletételibb mint a régi SA..."
Ezzel ellentmondasz az elobbi mondataidnak,(sot!!!),meg az utana kovetkezonek is. Azt meg nem ertem h miert is a VC van sorban.Azert mert a 3utan az kovetkezett, SA meg elotte volt?Akkor elvileg ezt az uj reszt GTA:San Andreasnak kellene hivni, nemde?Nem hiaba az 5-os szam.Remelem erted mire gondolok, mert ugy vettem eszre, h elbeszelunk egymas mellett. Nem a multban elek, es nagyon varom az uj GTA-t,de ha megnezed a hirt akk itt egyaltalan nem az a tema.En megjegyeztem h orulnek egy SA remake-nek, ami mellesleg nem lenne rossz uzleti fogas sem igy GTAV megjelenese elott.Ket legyet egy csapasra.Es most ne gyere nekem azzal h ha annyira SA-zni akarok akk miert nem veszem elo a regit,mert ezt mar lentebb leirtam h miert.Na mind1, a lenyeg h en nem kotozkodesbol irtam amit irtam.
"Akinek SA kell, annak most készül a GTA V."
Ezt te mondtad, nem en.Akk ki is el a multban?
21.
21.
ATi0021
#20: A San Andreas grafikájával nekem semmi gondom nem volt, persze én is megnézném milyen lenne újratextúrázva. De akár a Vice City-t és Libetyt is.

A GTA V lényegileg ismét San Andreas annyi eltéréssel, hogy LS és környéke lesz benne és ezúttal a pénz uralta Los Angelest mutatják be. Ami megjegyzem jobban érdekel, mint az SAban levő állandó bandaharc. Hiába volt olyan nagy San Andreas egyszerűen a terület nem volt kihasználva. A GTA V-ben végre ki lehet majd rabolni LA leghíresebb utcáját a Rodeo Driveot, lesz egy részletes vidék de említhetném, hogy sokkal élletételibb mint a régi SA. Szóval enged meg, hogy nem értem miért sírsz. Igenis SA fanoknak készül a GTA V. Vice City a kedvencem és a sorban elvileg neki kéne jönnie, szóval inkább Nekem van okom panaszra, hogy 10 év alatt nem voltak képesek kiadni belőle HD verziót miközben a másik kettőből lesz.

Most nem azért de Liberty vagyis New York mellett szívesen megnézném Washingtont és Chicagot. Vagy elférne a közelében Montreal vagy Toronto. És lehet újat mondok de NYC közelében is vannak erdők és hegyek, apróbb városok.

De Vice City is remek lenne. Ott van Miami közelében az Everglades mocsarak, Karibi szigetvilág. Több város tekintve ott lenne: Ft. Lauderdale, Atlanta, Cancun (Mexikó), Orlando stb. Ráadásképp Közép és Dél- Amerika ennél közelebb az USÁhoz nem igen van. Pedig a GTAk elsősorban USA városok köré épülnek.

Csak azért, mert egyszer pont Californiát láttunk San Andreasként nem csak az lehet jó vidéki részekkel. Sajnálom ha ennyire csak a múltban tudsz élni és nem tudsz nyitott lenni az új dolgokra.
20.
20.
csoki0619
#13: Akk ezzel azt akarod mondani h az uj GTA egy San Andreas remake lesz?!Az eddigi infok alapjan nekem nem ugy tunik. Sztem felreertetted amit irtam. En nagyon sok orat beleoltem SA-ba, de amivel sosem tudtam nagyon megbaratkozni az a grafika. Szivesen jatszanek vele ujra felturbozott grafikai motorral mert szerintem mai napig megallja a helyet a mostani jatekok kozt. Egyebkent Vicy city vagy akar Liberty City varosahoz nem passzol a videki stilus("paraszt vilag"). Eleg ellentmondasos lenne, de ha neked mind1 az a te dolgod. Nalam azert sokat szamit az osszhatas.Nem szeretem mikor egy jatekba megprobalnak belegyomoszolni tobb egymastol eltero stilust(bar ez egy kicsit furcsan hangozhat egy olyan jateknal mint a GTA:-D).Na de mind1,sztem azert jo dolog lenne egy SA remake, mostanaban ugyis divatos ez a remake cucc.
19.
19.
Kenny88
#10: A 3-hoz is volt, legalábbis ps2-ön. Ha jól tudom az egyet és a kettőt leszámítva mindegyikhez adtak.
18.
18.
markoci555
collection nem fért rá? :)
16.
16.
Zombiekiller6
#3: illene adniuk, ha már a 4-hez is volt
15.
15.
Uhu123
A San Andreasé egy jó ideig kint volt a falon :)
Még most is megvan, bár már nincs a falon. Lehet fel is teszem a játékot.
14.
14.
Vurgi
Azok a régi szép emlékek.. :3
13.
13.
ATi0021
#11: Csak azért, miért kellene San Andreast csinálni? Vidéki részekkel és több várossal ki lehetne adni Liberty és Vice Cityt is. Sőt azokat eddig soha nem is láttuk ilyen szemszögből. Akinek SA kell, annak most készül a GTA V. Szóval nem értem a hiányérzeted.

A multit illetően ajánlom a GTA IV-et. Ott lényegileg már az elején halott volt az egész. Szóval akkor inkább csinálják meg a sztorit rendesen.
12.
12.
dzsiádzsó
PSN, és mobile verziók miatt jól jön ez a kis ajesz a R*-tól :).
Érdemes figyelni milyen kicsi volt a 3, vice city után pedig mekkora ugrás az SA!!! Ha ekkora ugrásra készül V-tel R* 4-hez képest akkor jó évünk lesz az tuti :). Márpedig miért ne tenné! 3x akkora területekről beszélnek mint RDR-ben volt meg 4 SA stb stb :). Sőt az interjúkban is utalnak rá konzolgen végéhez közeledve tudnak igazán nagyot felmutatni, csúcsra járatni, ezt tették az SA-vel is anno!
11.
11.
csoki0619
Nem tudom ti h vagytok vele de nekem a San Anreas map-ja jon be a legjobban.A videki reszek nagyon feldobtak + a sivatagi vadnyugatos feeling is nagyon tetszett.A sztorija egy kicsit betegre sikerult, de viszont nagyon valtozatos jatek lett sok lehetoseggel.En a Rockstar helyeben kiadnak egy feljavitott grafikaju SA-t multival.Vennek, mint a cukrot + aki megvenne kapna ingyen dlc-t GTA5-hoz.:D
10.
10.
Batman
A 3-hoz annó nem volt, vagyis én úgy emlékszem.
9.
9.
ATi0021
Nem kell kinyomtatnom egyiket se, mivel már rég megvannak. :)
8.
8.
randall13
#5: Igen de ez le van írva a cikkben is.
7.
7.
hedzsooo
Nincsen helyem hozzá most, de lementve mind, köszi!^
6.
6.
KhamÛl
Màr indulhat is a nyomtatàs! :)
5.
5.
Cooper911
Ezeket a térképeket adták az eredeti játékokhoz nem?
A GTA IV-hez is adtak.
4.
4.
strike19
Ezeket a térképeket milyen lapra érdemes kinyomtatni? A2-esre?
3.
3.
strike19
Remélem a GTA 5-höz adnak térképet,ha olyan nagy lesz. :)
2.
2.
szogyenyi
Nesze, fájdítják már megint a szívem :D Fú, ki kellene pörgetni a Vice City-t újra :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...