Mozgásban a The Walking Dead: Survival Instinct

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 30.
  • Videó
Link másolása
Megfontolt előrehaladás, a zombik figyelmének elterelése és trancsírozós közelharc - címszavakban a jövőre megjelenő The Walking Dead: Survival Instinct. Játékmenet-premierrel jelentkezünk.

Az AMC filmsorozatára építkező The Walking Dead: Survival Instinctet a Terminal Reality kalapálja az Activision megbízásából. A játékban Daryl és Merle Dixont, a szériából ismerős testvérpárt alakítjuk: a játékmenet nem nélkülözi a lopakodást és a feszes közelharcot sem. Természetesen gondolkodnunk is kell, elvégre a túlerővel szemben nem sokra megyünk. Rajongóknak kötelező, elvégre a TV-sorozat előzményeit ismerhetjük meg.

A látvány ellenben kicsit műanyag: a járkálók fizimiskája feltűnően steril, mozgásuk darabos, de ez még változhat a 2013 folyamán esedékes megjelenésig. Várjuk?

26.
26.
Szerintem a grafika a legkisebb baj.
Nem mondom ,hogy rossz mert még nem játszottam vele.
De az emberek (legalábbis én) pont azt szeretik a The Walking Dead-ben ,hogy nem az benne a lényeg ,hogy öld a zombikat hanem a történet,a karakterek,az erkölcsi kérdések...oké hogy Daryl meg Merle történetét megismerhetem de van egy olyan érzésem ,hogy például a TWD egyik legfontosabb része az erkölcs így fps-ben nem fog működni.
Ja és Activision.
De ne legyen igazam!
25.
25.
Simonus18
Emlékeztett a régi szép időkre, amikor még Shockwaves flash gémekkel gémeltünk online, tisztára olyan színvonalat mutat ez a videó is.
24.
24.
adam6751
#23: De annak egyedi a grafikája.Képregényszerű.
Itt viszont még az animációk is nevetségesek. És van egy olyan érzésem hogy sajnos nem sokat fognak finomítani rajta...de ne legyen igazam.
23.
23.
MoRT2195
#1: Engem a The Walking Dead sorozatra emlékeztet a zene, de nem tudom mért...

Remélem jó kis játék lesz, a grafika engem pedig rohadtul nem érdekel, tökéletes ez. Egyébként a Telltale Walking Dead játékát se a grafikája miatt szerették az emberek, csak gondoltam mondom.
22.
22.
slawter
Ahogy elnezem, a storyn kivül semmi ujdonsag nem lesz benne. Ha pedig az miatt fogjak isteniteni, röhej lesz.
21.
21.
adam6751
20.
20.
dBLOOD
Ja, biztos rengeteget kell majd gondolkodni egy újabb ostoba zombi-fps-ben...
19.
19.
goblinfing
Emberek! Nyugi itt a TPS::
http://www.youtube.com/watch?v=U8yvLrjnGdU
18.
18.
br1Koo
#9: Nekem meg már úgy a zombis cuccokból van tele a faszom de kurvára..
16.
16.
adam6751
Sose lesz olyan TPS zombi játék ahol különböző térképek járhatók be, szinte minden körületted lévő apróbb tárgy kombinálható,használható fegyverként, lehetőség van túlélők toborozására stb. Nem egy plázában szeretnék rohangálni és Rambo módra szétverni minden hulla fejét egy vázával vagy valami ilyesmi (Dead Rising 2).
Bár szerettem a L4D mind két részét,már unom az FPS-t. Magam sem értem hogy miért szeretem a Far Cry 3-at vagy a Dishonored-et.(nyilván mert jók)
Pedig utálom az FPS-t. De mindegy,saját vélemény...
15.
15.
wolfwarrior
Mintha Szőke kapitány parókáját látnám a zombik fején.
14.
14.
balint23h
#13: Nem baj, akár milyen rossz lesz ez, a The Walking Dead: The Game nekem az év játéka. Azért már megérte játékot csinálni a sorozatból.
13.
13.
piskóta
#11: elnézést kérek nem akartam rosszindulatúnak tűnni, abban 1értek vele, hogy nekem is kurvára elegem van a zombis FPS - ekből, de csak azért, mert mindegyiket ilyen szarul csinálják meg, ez is egy újabb trancsírozós, komolytalan, hülyeség lesz, mint az eddigiek ( legalábbis annak tűnik, a grafról inkább nem mondok semmit )
12.
12.
sajmon
Szerintem is jöhetne már egy jó zombis TPS
11.
11.
balint23h
#10: Épp azt írta, hogy egy FPS-nek illik jól kinézni. TPS meg azért tetszene neki mert unja már a sok FPS-t.
10.
10.
piskóta
#9: ezt nem értem, egy FPS játéknak nem kell jól kinéznie? és miért lenne jobb TPS ben, mert akkor nem látnánk közelről a karakterek csúnya grafikáját?
9.
9.
adam6751
De kurvára elegem van a zombis FPS-ekből. Csak szerintem nézne ki jól egy TPS zombis játék? Amúgy meg ez ratyin néz ki.
Egy FPS játék esetében ne legyen panasz a grafikára. De gondolom még dolgoznak rajta...
8.
8.
balint23h
Pfff ezen már ránésére látszik, hogy csak a névvel próbálják eladni. Az epizódikus játék adaptáció nagyon kellemes csalódás volt, már azzal is bőven elégedett vagyok hogy legalább egy szinvonalas játékot tudtak készíteni a sorozatból. Ez aligha lesz olyan jó...de nem is gond ha az elöbbiből lesz 2. évad.
7.
7.
Macifasz
Hát ezen még bőőőőven van mit javítani, de ettől függetlenül, akár még jól is elsülhet.
6.
6.
giga321
Hát nem ugrottam ki az ablakon tőle. Mondjuk ha 2013 az akár lehet december is akár még javíthatnak rajta.
5.
5.
Lacek896
Jónak tűnik persze azért van még mit finomítani rajta. Viszont az röhejes hogy egy 2013-as játékban az nincs animálva amikor mászik a létrán és nem látszik a karakterünk keze. Gondolom az ajtók is majd maguktól nyílnak. :(
4.
4.
DON GONDOCS
Ebből semmi jó nem sülhet ki, persze a grafika nem minden. Hát ha tényleg túlélő horror lesz akkor van esélye.
3.
3.
markoci555
hát videó alapján nem nagyon jön be
2.
2.
eximmice
Hát a grafika nem éppen szép.Van mit rajta még csiszolni(ha fognak még..)Nagyon alacsony felbontásúak a textúrák és a zombik haja az valami röhej mintha egy zacskó lenne a hajuk helyén..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...