BlizzCon: World of WarCraft: Burning Crusade

  • Írta: Colt
  • 2005. október 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Óriási bejelentés érkezett a Blizzard-tól, készül a World of WarCraft: Burning Crusade kiegészítés. Megjelenés jövő tavasszal esedékes!

Hol volt, hol nem volt.....mikoron a "lángoló legio" pusztító vereséget szenvedett a Hyjal hegy lábánál. De nem adták fel, és az Azeroth faj elkezdte az egykoron szertefoszlott életének újraépítését. A Hord és Alliance vezérei újult erővel kezdtek érintetlen vidékeket magukévá tenni, áttörve a sötétség kapuját és ezzel egy, magukénak mondott birodalmat építeni. Vajon barátra vagy ellenségre leltek?... És mi várt rájuk a kapun túl?...Vajon mit csinálnak amikor felismerik, hogy a demonok visszatérnek? Ennyit mára az esti meséről.

Ugrás a galériához

Óriási bejelentés érkezett a Blizzard-tól, készül a World of WarCraft: Burning Crusade kiegészítés. Így elsőkörben ezeket az információkat árulták el: két új játszható faj az egyik a Blood Elf, 70-es szintig fejleszthető karakterek, átmhetünk új kontinensre (Dark Portál), új tárgyak, legalább 7 új isntance, és bemutatkozik az ékszerkészítő(Jewelcrafting). Megjelenés jövő tavasszal esedékes!

További képek és trailer itt.

3.
3.
Avium
hat aki a third crownt aprilis elsejen beveszi az magara vessen :D (en is igy tettem)
2.
2.
InGen
Ez hivatalos, most jelentették be a BlizzConon
1.
1.
zoenn
Nah ehhez nem fogok előzetest írni, nehogy úgy járjak, minta a Third Crown-nal....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...