Még több képen a Mars: War Logs

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 11.
  • Képek
Link másolása
Cyberpunk a vörös bolygón? A Mars: War Logs még jó is elsülhet - pláne, hogy egy akció-RPG-ről van szó. Mély történettel, amely szerint a megmaradt vízkészletekért folyik a harc. Friss screenshotok érkeztek.

A Mars: War Logs idén jelenik meg PC-n, Xbox Live-on és PSN-en. Ha lemaradtál az első információkról, most ismételjük el: a Spider első önálló alkotása a Mars bolygón játszódik, egy hamisítatlan cyberpunk világban. A történet szerint a planéta vízkészlete erősen megcsappant, így megindul a vérontás a megmaradt tartalékokért. Főhősünk, Roy Temperance egyike a harcoló bandatagoknak. A műfajt tekintve akció-szerepjátékkal van dolgunk, melyben hangsúlyos szerepet kapnak karakterünk képességei, a különböző perkök és a tárgykészítés. A párbeszédek fontosak, elvégre döntéseinknek súlya lesz.

Jöjjenek a látnivalók!

6.
6.
thernielle
Fallout Effect a Marson, szerintem simán bepróbálom, ha csak egy picit visszahoz mindkét játékból, már kihúzzuk vele valahogy a Cyberpunk 2077-ig :)
Igen várom!
5.
5.
Mortis
Mass Effect-másolat, de ne legyen igazam.
4.
4.
Dagetz
hmm..sok játékra emlékeztet..persze nehéz manapság teljesen egyedi új játékot készíteni..de egy próbát azért egy végigjátszást megszavazok neki a mars név miatt :)
3.
3.
dBLOOD
Nagyon manipuláltnak tűnik.
1.
1.
DON GONDOCS
Mivel a stúdió első játéka, így biztos nagyon érdekes lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...