Mars: War Logs PC, PS3, X360

Letölthető cyberpunk szerepjáték a Spiders csapatától, melyben a Mars vízkészleteiért folyik a harc.
1376290800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szélsebesen közeledünk az augusztus végéhez, nyakunkon a jobbnál-jobb megjelenések. Már az e heti listánk is sűrűbb valamivel, mint a korábbiak, biztosan találni fogsz egy-két fogadra való játékot!
1376129289

Mars: War Logs teszt

Kezdetben minden tökéletes volt. Lélegezhetővé tették a légkört, megindult a letelepedés, a Mars napról napra gazdagabb, fejlettebb és élhetőbb lett. Az álom aztán véget ért. A kolóniák felperzselődtek, az emberiség jövője darabokra hullott.
1367042417

Mars: War Logs - launch trailer, gépigény

Tegnap óta érhető el a Steamen a Mars: War Logs, ennek örömére a Spiders kiadta a megjelenés mellé csatolt előzetest, illetve a minimum rendszerkövetelményeket is megosztotta a nagyközönséggel.
1366204068

Minden, amit tudnod kell a Mars: War Logsról

Még mindig sokan tanácstalanok, ha szóba kerül a Spiders Studio alkotása, a Mars: War Logs. Szerencsére a fejlesztők a segítségünkre siettek, és egy videó formájában részletezik nekünk a játék főbb ismérveit.
1365667256

Mars: War Logs - dátum és képek

A Mars megmaradt vízkészletéért ádáz harc dúl. Az Aurora hadsereg és az ellenállók gyilkolják egymást, ebbe az áldatlan helyzetbe csöppen hősünk, Roy is - csak rajtad áll, hogy melyik frakciónak szavazol bizalmat.
1363680056

Friss képeken a Mars: War Logs

A Spiders akció-RPG-je első ránézésre sokat merít a Mass Effectekből, de a marsi környezet legalább jól áll neki. A vízkészletekért folyó, intrikákkal teli harc izgalmasnak hangzik - mit szólnátok néhány kedvcsinálóhoz?
1362034825

Mars: War Logs - traileren a harcrendszer

A vörös bolygó vízkészletéért vívott ádáz küzdelemben nem árt használni az agyunkat is. A legújabb videó bevezet minket a Mars: War Logs csatáiba, s betekintést ad a közelharci és távolsági fegyverekhez köthető képességekbe.
1360843224

Vadiúj képeken a Mars: War Logs

A Spiders alkotása az eddig látottak alapján meggyőzően fest. A Marson járunk a távoli jövőben, amikor is a vörös bolygó vízkészletéért ádáz háború dúl a frakciók között. Most egy csokornyi új screenshottal szolgálhatunk.
1357920047

Még több képen a Mars: War Logs

Cyberpunk a vörös bolygón? A Mars: War Logs még jó is elsülhet - pláne, hogy egy akció-RPG-ről van szó. Mély történettel, amely szerint a megmaradt vízkészletekért folyik a harc. Friss screenshotok érkeztek.
1355061657

Látnivalókon a Mars: War Logs

A vörös bolygó vízkészlete kifogyóban van, a háború elkerülhetetlen. Főhősünk bandája is az éltető nedűért küzd, ebben a kilátástalan cyberpunk világban. A Mars: War Logs című letölthető RPG-ről friss kedvcsinálók érkeztek.