A Double Fine is ráúszik a THQ címeire?

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 13.
  • Pletyka
Link másolása
A hírek szerint Tim Schafer csapata, a Double Fines Productions is érdeklődik THQ-ügyben, jóllehet egyelőre csak találgatni tudunk afelől, hogy mi a fejlesztőcég valódi célja. A Double Fine már több ízben is dolgozott a kiadóval.

A hírek szerint a Tim Schafer által vezetett Double Fine Productions is érdeklődik a THQ ügyében, a fejlesztőcég maga is kikérte a kiadó csődjével kapcsolatos dokumentumokat. A Double Fine több alkalommal is dolgozott már a THQ-val, a Stacking és a Costume Quest című letölthető játékai a kiadó égisze alatt jelentek meg, de Európában a Psychonauts kiadásáért is a THQ felelt.

Noha ennél több konkrétum nem áll rendelkezésünkre a hír kapcsán, de a találgatások szerint a Double Fine is bevásárolna THQ-címekből. Mindez azért is érdekes, mert a Brütal Legend óta a csapat kizárólag letölthető játékokkal foglalkozik, így mindenképpen elgondolkodtató, hogy mely sorozatot vagy sorozatokat venné meg, és azokkal mihez tudna kezdeni, ha már a kisebb költségvetésű címekhez van hozzászokva.

5.
5.
Csoola
Jöjjön inkább a Psychonauts 2!
4.
4.
M.invisible
Tripla A-s címekről van itt szó. Kizárt, hogy letölthető megoldásban gondolkodnának. Szerintem inkább rá akarnak repülni valami bejáratott névre, és annak folytatását elkészítve visszakerülni a nagyok játékába, ahol többet lehet szakítani. Ha van elég zsetonjuk, hogy megvegyenek egy nagyobb címet (pl Darksiders), aminek a következő részét a rajongók is várják, akkor jól jöhetnek ki belőle. Bár ahogy a hírek szólnak, pl a Ubisoft is érdeklődik az IP-k iránt. Namár most egy Double Fine-nak anyagilag esélye sincs egy Ubi-val szemben.
3.
3.
Birkazoli
#1: A játékaik eddig se ingyen voltak, plusz miért lenne baj, hogy ingyenessé tennék? Még több ember ismerné meg, és a későbbiekben ha kijönne egy fizetős változat sokan ráindulnának:D
1.
1.
DevilGamer
Mekkora bunkóság lenne, ha mondjuk megvennék valamelyik címet és ingyen letölthetővé tennék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...