Psychonauts

Külső nézetes agymenés az egyik legnagyobb japán kiadó jóvoltából!
Típus: Akció

Double Fine-címek az új Humble Bundle főszereplői

A rendkívül különleges játékokat készítő Double Fine huszadik évfordulóját ünnepeljük a legújabb Humble Bundle akcióval, ahol most nevetségesen kicsi összegért csaphatunk le rengeteg minőségi játékra.

Ezek az eredeti Xbox-játékok futnak Xbox One-on

Még az E3-on jelentette be a Microsoft, hogy az első Xboxra megjelent játékok is futtathatóvá válnak Xbox One-on a visszafelé kompatibilitás segítségével. Mától elérhető az első 13 cím - mindegyik 1080p-ben fut.

Ingyenes a Psychonauts a Humble Store-ban

Most egy igazi klasszikus akció-kalandjátékot zsákolhattok be teljesen ingyen a Humbe Store jóvoltából. Ezúttal a Double Fine 2005-ös bemutatkozó alkotására, a Psychonautsra esett a választás. Az ajánlat csak két napig él.

Frissítve: Elérhető a PS4-es Psychonauts

Ha minden igaz, hamarosan fellövik a PlayStation Store-ba a Psychonauts PlayStation 4-es változatát. A Double Fine címe lesz a konzol huszonhetedik emulátorral futtatott PS2-es játéka.

A hét legjobb játékakciói

Ezen a héten is temérdek jól árazott játék közül válogathattok. PlayStationön a Call of Duty-játékok kaphatóak kedvezménnyel, Steamen pedig a Sega szervezett komoly leértékeléseket.

PS4-re érkezik az eredeti Psychonauts

Bár immár sok-sok platformon elérhető a Psychonauts, a jelen generációs konzolok egyikén sincs lehetőség kipróbálni ezt az időtlen klasszikust. Nem sokáig lesz ez így, ugyanis PS4-re is megjelenik a játék.

Jobban fogy a Psychonauts, mint bármikor

A Psychonauts annak idején nem aratott túl nagyot a kasszáknál, hiába volt remek játék. Tim Schafer szerint azonban az elmúlt két évben több pénzt hozott a konyhájukra, mint a korábbi években összesen.

Elrajtolt az idei Amnesia Fortnight

Természetesen idén sem marad el az Amnesia Fortnight, a Double Fine újra előrukkolt egy nagy adag játékprototípussal, amelyek közül ti választhatjátok ki, hogy melyik legyen kész termék!

Újra kapható lesz a Psychonauts

Mármint dobozosan. A Double Fine Productions visszaszerezte néhány korábbi címét a Nordic Gamestől, sőt ha már így alakult, össze is állt vele, hogy a játékok a boltokban is kaphatók legyenek.

Indul a Humble Double Fine Bundle

Az új Humble Bundle-akció is óriási sikert arathat, ezúttal a Double Fine Productions játékait veheted meg annyiért, amennyiért szeretnéd. (Persze minél többet tejelsz, annál több extrát kapsz majd.)