Psychonauts

Külső nézetes agymenés az egyik legnagyobb japán kiadó jóvoltából!

A Psychonauts 2 a Double Fine eddigi legsikeresebb játéka

Sokat kellett várnunk a Psychonauts folytatására, de Tim Schafer bandája nem okozott csalódást. A Psychonauts 2-t a kritikusok és a játékosok is imádták, ráadásul az új rész hamar a Double Fine legnagyobb bestsellere lett.

Ne várjunk filmeket Tim Schafer játékaiból!

A videojátékok mozis adaptációja nem könnyű móka, gyakran még akkor sem, ha az alapanyag papíron remekül adja magát egy filmtörténethez. Tim Schafer elárulta, gyakran őt is megkereste Hollywood, de az ötletek sorra vakvágányra futottak.

Double Fine-címek az új Humble Bundle főszereplői

A rendkívül különleges játékokat készítő Double Fine huszadik évfordulóját ünnepeljük a legújabb Humble Bundle akcióval, ahol most nevetségesen kicsi összegért csaphatunk le rengeteg minőségi játékra.

Ezek az eredeti Xbox-játékok futnak Xbox One-on

Még az E3-on jelentette be a Microsoft, hogy az első Xboxra megjelent játékok is futtathatóvá válnak Xbox One-on a visszafelé kompatibilitás segítségével. Mától elérhető az első 13 cím - mindegyik 1080p-ben fut.

Ingyenes a Psychonauts a Humble Store-ban

Most egy igazi klasszikus akció-kalandjátékot zsákolhattok be teljesen ingyen a Humbe Store jóvoltából. Ezúttal a Double Fine 2005-ös bemutatkozó alkotására, a Psychonautsra esett a választás. Az ajánlat csak két napig él.

Frissítve: Elérhető a PS4-es Psychonauts

Ha minden igaz, hamarosan fellövik a PlayStation Store-ba a Psychonauts PlayStation 4-es változatát. A Double Fine címe lesz a konzol huszonhetedik emulátorral futtatott PS2-es játéka.

A hét legjobb játékakciói

Ezen a héten is temérdek jól árazott játék közül válogathattok. PlayStationön a Call of Duty-játékok kaphatóak kedvezménnyel, Steamen pedig a Sega szervezett komoly leértékeléseket.

PS4-re érkezik az eredeti Psychonauts

Bár immár sok-sok platformon elérhető a Psychonauts, a jelen generációs konzolok egyikén sincs lehetőség kipróbálni ezt az időtlen klasszikust. Nem sokáig lesz ez így, ugyanis PS4-re is megjelenik a játék.

Jobban fogy a Psychonauts, mint bármikor

A Psychonauts annak idején nem aratott túl nagyot a kasszáknál, hiába volt remek játék. Tim Schafer szerint azonban az elmúlt két évben több pénzt hozott a konyhájukra, mint a korábbi években összesen.

Elrajtolt az idei Amnesia Fortnight

Természetesen idén sem marad el az Amnesia Fortnight, a Double Fine újra előrukkolt egy nagy adag játékprototípussal, amelyek közül ti választhatjátok ki, hogy melyik legyen kész termék!