Videón a SW: The Old Republic új kiegészítője

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 24.
  • Letöltés
Link másolása
A free-to-playre váltás nem jelenti azt a Star Wars: The Old Republic életében, hogy az expanziók áramlása megáll: tavasszal érkezik a The Rise of the Hutt Cartel, mely új területekre kalauzol el egy masszív kalandsor keretében.

A BioWare kiadott egy új videót a Star Wars: The Old Republic The Rise of the Hutt Cartel expanziójáról. Eddig még nem láttuk mozgásban a kiegészítőt, de ezek után már bizakodva várjuk az új küldetéseket. A The Rise of the Hutt Cartel értelemszerűen a Hutt-kartell háttértörténetét és a Makeb bolygót mutatja be a játékosoknak, az új missziók mellett pedig a szintsapka is emelkedik, ötvenötödik szintig fejlődhetünk majd. Tavaszig kell böjtölnünk csupán.


10.
10.
m1cZ
#9: preferred vagyok... továbbra is csak 5 wz / 3 fp vagy 1 héten. op-ot még nem néztem mert új karival játszok. Lila itemeket nem használhatok. Egyedül ami jó a 4 skill bar, meg a 6 kari lehetőség... a többi úgyanúgy meg van kötve, ha normálisan akarsz pvp-zni és raidekre járni elő kell fizetni :)
9.
9.
Starkiller89
#8: De ha vásárolsz egy ezresért bármit, akkor már nem f2p, hanem preffered status player leszel, és ott már nincsenek nagy megkötések ;)
8.
8.
m1cZ
#6: Hogy mmo-ként élvezd a játékot még mindig elő kell fizetni... F2P rendszer keretében gyakorlatilag ingyen hozzádvágtak 8 rpg-t... minimális multizási lehetőséggel. warzone (bg) flashpoint (insta) operation (raid):5/3/0 hetente. Ezek továbbra is csak fizetősként játszható normál mennyiségben. Persze vehetsz weakly passt de az meg drágábban jön ki mint a az előfizetés és a jó cuccokat (pl: lila- meg nem mondom a normális nevét :D) is külön fel kell oldanod F2P-ként
7.
7.
Hab
#6: Azért az F2P szerintem a legnagyobb parasztvakítás, ha valaki max szinten is játszani akar sokkal jobban jár ha előfizet. Az előfizetők száma még mindig valahol 500 000 és 1 millió között van, szerintem ezt azért nem nagyon lehet bukásnak venni. Nyilván abból a szempontból igen hogy nem lett wow killer. Nem is lesz egyik MMO sem az, majd szépen lassan magától fog kihalni, a piac meg feloszlik több részre.
6.
6.
Ooorky
#5: Én F2P kezdtem, rá 2 napra letöröltem.
KoTOR-hoz hasonlítani meg felelőtlenség, nem véletlenül bukott meg fizetős játékként.
5.
5.
Starkiller89
Én előfizető vagyok, nekem személy szerint a Star Wars világa gyerekkorom óta a kedvencem, mind a filmek, mind a játékok, és ez az MMO is nagyon jót lett, mintha egy új KotOR-t adtak volna ki, csak az MMO-val keverték egybe, és nagyon is jól tették. Aki évek óta WoW-tal játszik annál megoszlanak a vélemények, szerintem a WoW is jó, de mivel ez Star Wars, és van egy történelme, ezért játszom ezzel a WoW helyett, hetek óta megállás nélkül nyomom a gépet, amikor csak tehetem. Én is F2P kezdtem, és rá 3 napra előfizettem. Nekem bejött. Ja és nagyon sok magyarral lehet találkozni. :)
3.
3.
Hab
Ohh pls,.. mondjuk én és még sok másik ember. Nem kéne ez a lesajnáló hangnem, 1,5 - 2 havonta jönnek a content update-ek, a játék köszöni szépen jól van. Amúgy szerintem is gyengécske ez a trailer, kicsit jobban összekaphatták volna magukat a srácok. Kiváncsian várom milyen új skill-eket kapunk!
2.
2.
Zedz
Ohhh pls WoW, GW2 mellett ki játszik ezzel? =/
1.
1.
leviske
Nem tudom, lehet nekem volt ez váratlan, de mindenesetre még kevésbé volt hatásos, mint egy egyszerű karaktervideó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...