Képeken a Neverwinter MMO

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 26.
  • Képek
Link másolása
A Cryptic frissítette fejlesztői blogját, így már több érdekességet megtudhatunk a karakter-testreszabásról, de nem felejtett el új screenshotokat is mellékelni a free-to-play modellben játszható MMORPG-ről.

A Dungeons & Dragons legfrissebb szabályrendszerét használó Neverwinterben rengeteg lehetőségünk lesz a karakter-testreszabásnál. Az egyedi képességek mellett a páncélok és fegyverek listája impozáns. A mechanikáról bővebben is olvashatsz a fejlesztők hivatalos blogján. Az MMO 2013 elején jelenik meg.

18.
18.
HerodPK
#6: jó lenne akkor linkelnél nekem valamit kiváncsi vagyok az elder scrollra is mert 1 trailert láttam de CGI re nem lehet alapozni semmit.. amúgy meg DnD párti vagyok , minden formában...könyvek szerepjáték Pc gamék..ebből legalább van 3 class bemutató videó és a "thief" nem is rossz... a mágussal kicsit hadilábon álok hogy hogyan lessz majd más elemű nemcsak jég!
17.
17.
vuliem
#16: Ja, hogy úgy használja a legfrissebb szabályrendszert. Nem szóltam, köszönöm az infót.
16.
16.
zoenn
#14: Neverwinter will be based around a modified version of the Dungeons & Dragons 4th edition rule set.
15.
15.
Seaxa
#13: Igen, Neverwinter Nights-ban elég fura, meg oda nem illő lenne, viszont elfelejted, hogy ez nem Nights 3 :D
Én kifejezetten örülök a pörgősebb harcnak, pl a DnD Online-ban is remekül tudták keresztezni a hagyományos rpg-ből áthozott szintlépési meg kaszt kereszteződési lehetőségeket, pörgősebb harccal és remek fejtörőkkel.
14.
14.
vuliem
#13: Én is így tettem, amikor megláttam az első gameplayt, ahol csak úgy röpködnek a 100+-os sebzések meg a kritikus ütések a csontvázakon... Ezt a mondatot, hogy "A Dungeons & Dragons legfrissebb szabályrendszerét használó Neverwinter..."-t nem tudom, honnan szedték, mert iszonyatos bullshit. Vagy a legújabb kiadást már nem D20-as rendszerben játsszák és én vagyok a hülye.
13.
13.
névtelenség
#9: "inkább hack n' slash féle akció orientált, vetődéssel meg ami csak kell"

Ezt egy Neverwinter Nights-al kapcsolatban írták? Megyek és gyászolók. Ha keresnétek az asztal alatt leszek egy doboz fagyival és egy csomag zsebkendővel...
12.
12.
Elyas
#4: nem azért de te láttál alapból koponyát? az se vidáman néz ki a fejéből... most gondold már el hogy egy nekromata által feltámasztott élőholt mégis mi a f****ért lenne boldog?
11.
11.
Ecneb
#4: Én úgy tudtam, hogy a pókot azért szedték ki, hogy hírt csináljanak a lenyűgöző grafikának és több játékos legyen!
10.
10.
jani091
Végre egy Forgotten Realms világában játszódó MMO! Csak azt nem értem, hogy miért vártak vele eddig?

Remélem az hogy free to play lesz, még nem teszi lehetetlenné a játékot az, hogyha nem fizetsz
9.
9.
Seaxa
#6: Nem tudom az Elder Scrolls-t, hogy tervezik megcsinálni, de a Neverwinter jelenleg azért várósabb számomra, mert végre nem WoW stílusú mmo lesz, hanem inkább hack n' slash féle akció orientált, vetődéssel meg ami csak kell :D
8.
8.
balint23h
#6: Én attól nem várok semmi jót. A trailernek pl semmi Elder Scrolls hangulata nem volt.
7.
7.
vuliem
Legalább jól néz ki. Egyelőre nekem nem tűnik rosszabbnak, mint az elder scrolls online.
6.
6.
Lorthirash
Nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem Elder Scrolls Online ennél jobb lesz
5.
5.
Sanyeszpaloc$
#3: Milyen teso? Engem érdekelne végre egy jófej tesó
4.
4.
Extol
#3: Igaz, ráadásul a GK egy fél nappal el is késett a TES-O-s hírrel, Youtube-n jóval hamarabb postolva volt, de végülis mind 1.

Azt bírom hogy a csontvázak ugyanúgy grimaszolnak mint más MMO-kban nem értem miért kell gyerekesre csinálni minden ilyen játékot. Vegyük ki a pókot mert sokan rosszul vannak tőle, ne legyen vér, vagy ha van is az legyen zöld... Ne legyen benne pornó, a csontvázak meg mérgesen grimaszolnak. Elrugaszkodhatnának már a WoW-tól a fejlesztők. Anynira idegesít az is hogy GW2-ben menyasszony ruhában szaladgálnak a mágusok és tartanak divat előadásokat csillogó villogó színes távol-keleten divatos miniszoknyával meg hasonlókkal egy olyan világban ahol szörnyek pusztítotték ki az emberek egy részét, harc van és szenvedés, erre föl jön ez a sok mágus divatlányka. Borzalom. Komolyságot!
3.
3.
alexcargooo
#2: szerintem ezt már itt mindenki látta akit érdekel a TESO :) mivel ha kicsit lentebb görgetnél a hírek közt látnád hogy már ki volt rakva asszem 2 napja
2.
2.
belaman
kicsit offtopic, de be fogtok szarni ezen a traileren (elder scrolls online): http://www.youtube.com/watch?v=rWVfQVuMQ5Q
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...