Bezárt az Epic Mickey 2 fejlesztőcsapata

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 29.
  • Pletyka
Link másolása
Meg nem erősített információk szerint a Junction Point végleg lehúzta a rolót, legalábbis a Star Citizen fejlesztőjének, a Roberts Space Industries Twitter-bejegyzéséből erre lehet következtetni. Viszlát, Mickey egér! (Frissítve!)

A rajongói támogatásra hagyatkozó Star Citizen fejlesztője, a Roberts Space Industries a minap Twitteren fejezte ki sajnálatát a Junction Point felé, abban reménykedve, hogy az Epic Mickey 2 fejlesztői hamarosan új stúdiót találnak. A bejegyzést nem sokkal később törölték, és a srácok helyesbítettek, miszerint a bezárásról szóló információkat a My Nintendo Newstól szerezték, nem pedig az érintettektől.

A Junction Point tragikus végének hírét tovább erősíti a 3D Realmses George Broussard Twitter-üzenete is, ő azt írta, pletykálnak már erről egy ideje. Az úriember rendszeresen elsők között értesíti a nagyvilágot a legfrissebb leépítésekről és bezárásokról - nagyon úgy tűnik, hogy végleg búcsút mondhatunk az Epic Mickey-érának.

A csapat 2005-ben alakult a Deus Exről és a Thiefről elhíresült Warren Spector és kollégája, Art Min jóvoltából, de több egykori Ion Storm-alkalmazottat is maguk mellé állítottak. Két évvel később a Disney megvásárolta a stúdiót, ami eddig két Epic Mickeyt tett le az asztalra. A tavalyi epizód sem a kritikusokat, sem pedig a vásárlókat nem nyűgözte le. Minket meg pláne nem.

Update! A Disney hivatalosan is megerősítette a Junction Point bezárását.

3.
3.
fojesz
Frissítettük a hírt, hivatalosan is megerősítették a bezárást.
2.
2.
Mariah
Mióta várom már ezt. Nagyon örülök. Remélem, Spector ezzel visszakapja a lellét és elkezd megint játékokat csinálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...