Még egy teaser a Rebellion új játékáról

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 2.
  • Videó
Link másolása
Február közepén hull le a lepel a Rebellion Developments új fejlesztéséről, amely az első kedvcsinálók alapján második világháborús címnek néz ki, egy csipetnyi sci-fivel. Tegnap egy újabb teaser érkezett.

Habár a héten azt hittük, hogy a Sniper Elite V2 fejlesztőinek új játéka a brit 2000 AD-képregényfüzetek alapján készül, a Rebellion megerősítette, hogy erről szó sincs. Sebaj, attól még nem kevés misztikummal szembesülhetünk a február 14-én bemutatásra kerülő alkotásban. A német és skandináv mitológiára épülő játék PC-re érkezik.

17.
17.
drat576
#5: Ha lefele van akkor mindenféle pogány cuccra rá lehet fogni, sokan az ördöggel is kapcsolatba hozzák. Ha meg felfele van az a mágia jele. Bár a videóban forgott a cucc, de valószínűleg a lefele álló módját fogják használni, ha már skandináv mitológia, ráadásul itt még az a nyomorult sas is rajta van, elég nagy katyvasznak tűnik nekem így első látásra
16.
16.
tatec
nekem ezt jutott az eszembe(szerintem semi nazi zombi nem lesz)-[url] http://www.youtube.com/watch?v=6WveFOuE3YU[url]
15.
15.
Ecneb
elég semmitmondó teaser és valószínűleg a történet is csak szembeköpése lesz a történelemnek.
13.
13.
frankek
az a zene nagyon dúrva hangulatot teremt
(legalábbis szerintem xD)
12.
12.
frankek
nem tudom ti hogy vagytok vele de ez azé elég paráztatós teaser xD
11.
11.
Hubert Cumberdale
#5: De hisz itt is fejjel lefelé van!! Szóval :W
10.
10.
Exnem
Sniper Elite V2 Super Zombie Arcade Nazi Edition Reloaded. Szerintem ilyesmire számíthatunk.:)
9.
9.
mestermagyar
#7: Mi mást vártál? Annyi értelme van, mintha a jóllakott embernek szart hoznának még enni, hátha éhes. Sztori ezek szerint nem lesz, mert már 2milliószor hallottunk hasonlót. Milyen dolog az, hogy a németekhez bármi érzelem füzödjön egy 2.vh-s játékban. Vagy történelemhüen mutatják, na akkor játszhatunk velük, de ha pici sztori is elöbukkan, esélytelen, hogy egyáltalán másokkal lehessen a játékos, mint Amerika nagyszerü hösies katonáival, melyek a németek által megbéklyózott európai országok lakosságát menekítik, Németországban meg csak katonák vannak.
8.
8.
Macccy
#5: Vót' az már mindennek a jele, Jézusnak, ördögnek, volt az már szellem idézés, de űzés is, csillagok, stb ... Aminek éppen abban a korban beállították.

Én ma kijelentem, hogy mától a Káposztástészta jele a Pentagramma! (mert azt nem szeretem :)
7.
7.
gamerplayer
Forgatókönyv:
A hős amcsik ismét megmentik a világot a vérszomjas, gaz náci közkatonák dühétől, némi misztikummal és okkultizmussal. A sátán szerepében Adolf Hitler, jobb keze Joseph Goebbels, az angyalokat lágerbeli zsidó bankárok alakítják, a főszerep pedig csak is Barack Obamának áll jól.
6.
6.
Necreon
Stupidity overloooooooooooooad
5.
5.
QuartoDestra4
#3: az ördög jele meg tudtommal fejjel lefelé van, szóval :3
4.
4.
atesz89
Érdekes mert a végén az a Sas van ami a Sniper Elite v2-ben. + Előző videóban mikor elfutt egy alak az a Sniper Elite v2 főhőse látni a mozgásából meg az alajából.Nagyon hasonlít rá.
3.
3.
kivenoko
#1: Dávid csillag 6 ágú :) Ez az ördög jele :DD
2.
2.
Joco74
#1: A gond az, hogy az nem dávid csillag, hanem pentagram. :)
1.
1.
PAtr0n
Atyavilág, kicsit abszurd a logó a címlaplogóban. Birodalmi sasban egy dávid csillag. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...