Next-gen cím lehet a Mad Max-játék

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 7.
  • Pletyka
Link másolása
A Just Cause fejlesztője, az Avalanche Studios két eddig még be nem jelentett címen dolgozik a következő generációs konzolokra. A Just Cause 3 már szinte biztos, de az új Mad Max-mozi játékadaptációja is esélyes.

Az Avalanche Studios társalapítójának, Christofer Sundbergnek a LinkedIn-profilja sokban árulkodik a csapat jövőbeli terveiről. Mint ismert, a csapat jelenleg két titkos projekten dolgozik, s már korábban is hallottunk pletykákat arról, hogy a Just Cause 3-at, illetve a 2014-ben mozikba kerülő új Mad Max-film játékadaptációját hegesztik nagy nyugalommal. Szinte bizonyos, hogy mindkét cím a következő generációs konzolokra lát napvilágot.

Nézzük a részleteket! Az önéletrajz szerint az első cím egy "nyitott világú akciójáték", amely egy "jól ismert film licencével" rendelkezik. 2014 áprilisában jelenhet meg next-gen konzolokra és PC-re. A korábbi pletykáknak megfelelően a Tom Hardy főszereplésével készülő Mad Max: Fury Road játékadaptációjáról lehet szó, amelyen már több mint két éve dolgoznak.

Az Avalanche második készülő produktuma egy "jól ismert játéksorozat új fejezete lesz", pontosabban egy sandbox akciójáték a Square Enix kiadásában. Nyakunkat tennénk rá, hogy a Just Cause 3-ről van szó. Megjelenése viszont még igen messze van: 2015 júniusára van kiírva, természetesen újgenerációs platformokra. Rico Rodriguez rajongóinak addig "az országúti harcossal" kell beérniük.

4.
4.
markoci555
hát akkor minél hamarabb ki kell próbálnom a Just Cause 2-őt, nem hallottam sok jót róla, de nem érdekel, nekem tetszett az 1, el voltam vele
3.
3.
Jinbobo
#2: Az első két rész, örök klasszikus, de a 3.része, ritka gyér lett...
A 4.rész Gibson nélkül meg már nem lesz igazi:(
Viszont kiváló játékot lehet összehozni belőle, remélem komolyan beleássák magukat a fejlesztésbe, és akkor tuti siker lesz!
2.
2.
ground
Ha már next-gen. Remélem visznek újdonságot a játékmenetbe is.
Szerintem a Mad Max filmben jó volt. Ennek a folytatására kíváncsi vagyok mint filmben, mint játékban. Hát sajna nem most adják ki.,.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...