Mario Kart érkezik HD-ben, a Namco Bandai-tól

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Első blikkre furcsának tűnhetnek a címben leírtak, valójában viszont még 2005-ben kötött megállapodást a Nintendo és a Namco Bandai a Mario Kart játéktermi változatáról. Ennek jön most a folytatása.

Készül a Mario Kart: Arcade Gran Prix DX, ami immár sorban a harmadik játéktermi kivetülése lesz a Nintendo népszerű gokartos címének. A sorozat még 2005-ben mutatkozott be, külön érdekessége volt, hogy miután a Namco Bandai fejleszti, a kiadó egy-egy játékhőse, így többek között Pac-Man is feltűnt benne.

Az új kabinet még nyáron felbőghet a japán játéktermekben, és bár sokat nem tudunk róla, a képek alapján megállapíthatjuk, hogy a játék túlnyomórészt megegyezik a többi platformon fellehető programokkal. Egyetlen különbség ugyanakkor biztosan akad: ez lesz az első Mario Kart, ami HD-grafikával várja a játékosokat.


A Nintendo egyébként az idei E3-on fogja bemutatni a Wii U-ra készülő Mario Kartot.

16.
16.
Trapyd
#13: Köszönöm a meghívást. :)
14.
14.
Norbiii
#13: Részemről elfogadva. :))))))
13.
13.
strike19
Jó lenne egy ilyen árkéd gép.Ha nyerek a lottón a jövőbe nyitok egy játék termet és veszek ilyen gépeket és az összes gamekapocs tagot elhívom játszani.
12.
12.
Norbiii
#10: Ja...Nem kell ide diploma, meg érettségi.....:) :)
10.
10.
Jinbobo
Ez a Mario semmit sem öregszik:)
Ezek szerint ha csöves (csőszerelő) leszek, akkor én is megőrzöm fiatalságom?
9.
9.
zsákosdildó
#1: A gyerekeknek még új a dolog és hát valljuk be,hogy ez nekik készül elsősorban.Az már más kérdés,hogy apuka is odaül néhány percre a tv elé,aztán egy óra lesz belőle és a végén már csak akkor emelkedik ki a fotelból,ha anyu a szája elé kapja a "házi-dragon" matricás hangosbeszélőjét.:)
8.
8.
Trapyd
#6: Első Mario élményem a Super Mario Land el volt, '91 ben Game Boy on. Tesóm kölcsönkapta 1 napra osztálytársától a gépet és a játékot. No az egy fertőzés volt számomra.
7.
7.
Trapyd
#1: Amíg jó és élvezhető játékok jönnek ki addig, miért ne?
6.
6.
azureknight0715
Első konzolos játékom a super mario volt n64-en még anó:D Igaz már kinöttem belőle azt ezek az új részek sosem lesznek olyan jók mint a régiek mint pl az említett super mario, a mario cart első része na meg a mario party1,2. Ezek voltak a best-ek:D
5.
5.
Birkazoli
#1: Nem tudom elhinni, hogy van olyan hülye akit még nem érdekel:D
4.
4.
Norbiii
Mario örökre! :) :)

Na ha ilyen címek fognak jönni Wii U-ra, akkor lehet előbb veszek. :)
DKC sorozat kéne már...
2.
2.
És japánban a mai napig elmennek bedobálni a pénzt a gépekbe :-D A közösség, buli, oké, értem...de hát mégis csak elszórják ott az aprót, amikor otthon van már 5 handheld nintendo és 3 féle ps...
1.
1.
Zelgadis187
Nem tudom elhinni hogy van olyan ember akit még érdekel a Mario.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...