Mario Kart 8 WIIU

Wii U-exkluzív részt kap a Mario Kart.

Brit toplista: lecsúszott az aranyról a The Crew Motorfest

Erős gázfröccsel hagyta el a rajtvonalat a The Crew Motorfest, az első hét végére azonban mégsem markolt aranyat a Ubisoft versenyjátéka. Lássuk, milyen címekre neveztek be a britek az elmúlt héten!

Ezek futottak még a Nintendo Direct szeptemberi adásában

Nem csupán a jelentős címekről szólt a Nintendo Direct mai bemutatója, sok más érdekes játékot is elcsíphettek a műkedvelők. Belenézhettünk az új Prince of Persiába és a Detective Pikachu Returnsbe is többek között.

Brit toplista: könnyedén élre tört a Starfield

Talán már lefutott meccs volt az Egyesült Királyságban, hogy melyik játék is orozza el az első helyet. Nem véletlen, hiszen a Bethesda Game Studios legújabb üdvöskéjéről, és új IP-jéről van szó.

Brit toplista: a varázslók újra az élre törtek

A különböző akciók alaposan megbolygatták a dobozos eladások Top 10-es listáját a szigetországban, lássuk, hogy alakult a nyár utolsó hete az angoloknál!

Brit toplisa: nem volt kihívója az Armored Core VI-nak

Papíron ugyan az Immortals of Aveum labdába rúghatott volna, végül azonban a FromSoftware mechás akciójátéka toronymagasan tarolta a brit dobozos eladási listát.

A Remnant 2 volt július legkelendőbb videójátéka

A Circana legfrissebb toplistás adatai tartogatnak meglepetéseket: a Remnant 2 tört a csúcsra, de a huszadik helyet is egy izgalmas cím szerezte meg!

Brit toplista: váratlan zavar az Erőben

A nyári pangás és a PlayStation 5 leárazása olyan címeket is a dobozos toplista élére küldött, amiket már régen láttunk a dobogó környékén. Lássuk, mivel játszanak a brit játékostársaink!

Brit toplista: nagyot mentek a PlayStation 5-játékok

A konzol árának csökkenésével párhuzamosan ugrott meg az exkluzív játékok lemezeinek eladása, igaz, a top 10-be így sem került be egyik cím sem. Nézzük, hogy alakultak a nem reprezentatív eladások!

Brit toplista: élen nyitott a Pikmin 4

A Nintendo Switch exkluzív címei rendszerint nagyot futnak a brit dobozos eladási listán, ez pedig nem volt másképp a Pikmin 4 esetében sem. Igaz, a héten nem is akadt más különösebb kihívója.

Hamarosan tovább bővül a Mario Kart 8: Deluxe

A Nintendo elárulta, hogy Mario Kart 8: Deluxe Booster Course Pass 5. hulláma a jövő héten élesedik négy új karakterrel és nyolc pályával. Kilenc év után sem tudunk leállni a kartjátékkal.