Mario Kart 8 WIIU

Wii U-exkluzív részt kap a Mario Kart.

Visszaestek a Nintendo Switch eladásai

Nem kell féltenünk a japánokat, hiszen a Nintendo Switch továbbra is a játékpiac jelenleg legjobban fogyó konzolja, az elmúlt év eladásai azonban némileg visszaestek a korábbi rekordokhoz képest.

Brit toplista: még mindig vezet a Gran Turismo 7

Harmadik hete vezeti a brit játékeladási toplistát a Gran Turismo 7, miközben a Switch-játékok egy kiadós akciózásnak köszönhetően tudtak megtáltosodni. A Stranger of Paradise csak a nyolcadik lett.

Mario Kart 8 - íme, a Booster Course első pályái

Nem mai darab már a Mario Kart 8, de a Nintendo ismét megszórja új tartalmakkal a nagyszerű kartjátékot. A Booster Course Pass összesen 48 új pályát hoz a játékba, ezekből pedig az első nyolc máris elérhető.

Íme, a Nintendo Direct összes bejelentése

Óriási műsorral készült tegnap este a Nintendo. A legújabb közvetítés során bemutatták a Mario Strikers következő részét, egy új Fire Emblem-játékot, a Wii Sports örökösét, és a Xenoblade Chronicles 3-ról is lehullott a lepel.

Brit toplista: az élen kezdett a Pokémon Legends

A múlt héten boltokba került a Pokémon Legends: Arceus, ami egyértelműen bejött a briteknek. Az Arceusé volt a negyedik legnagyobb Pokémon-premier a szigetországban, ami ahhoz is elég volt, hogy a hét aranyérmese legyen a játék.

Brit toplista: megtáltosodott a Minecraft

Az elmúlt hét sem alakult túl eseménydúsan a brit játékeladási lista szempontjából, a szokásos slágercímek adták egymásnak oda-vissza a helyezéseiket. A győztes végül a Minecraft Switch-változata lett.

Brit toplista: még mindig vezet a Mario Kart 8

Miközben arról pletykálnak, hogy készül a Mario Kart 9, a brit toplistát még mindig vezeti a nyolcadik rész. Sok meglepetés persze amúgy sem történt a legkeresettebb játékok felhozatalában, hiszen most is lassan, megjelenések nélkül indult az év.

Pletyka: már javában készül a Mario Kart 9

A Mario Kart 8 Deluxe sikereit látva persze az lenne a csoda, ha a Nintendo nem készítené el a versenyjáték folytatását, egy játékipari elemző szerint azonban egy nem várt fordulattal térhet vissza a pályára Mario bagázsa.

Brit toplista: a Mario Kart 8 nyerte 2021 utolsó hetét

A brit dobozos játékeladások toplistáján is lezárhatjuk 2021-et, hiszen befutott az év utolsó hetének összesítése. Ez alapján a Mario Kart 8 Deluxe-ot övezte a legnagyobb érdeklődés karácsony és szilveszter között.

Brit toplista: a szokásos slágerjátékok az élen

Miután nem igazán volt jelentős megjelenés mostanában, a legutóbbi brit toplista sem okozott meglepetéseket: az élbolyban a szokásos slágercímek feszítenek, és a PS5-játékok is belehúztak.