Érkezik a Sniper Elite: Nazi Zombie Army

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Beigazolódtak a korábbi felvetéseink, miszerint a Rebellion új játéka a Sniper Elite V2 mellékága lesz. A Nazi Zombie Armyban egy veszedelmes fertőzés üti fel a fejét a második világháború idején.

Náci zombikkal borzolja az idegeinket a Rebellion Developments. Már többször írtunk róla, hogy a csapat bejelentéssel készül, még arra is következtettünk, hogy az új alkotás brit 2000 AD-képregényeket veszi alapul, de erről szó sincs. A Nazi Zombie Army a Sniper Elite V2 spin-offja lesz, mely a mostanság divatos zombis témát lovagolja meg és ülteti át a második világháborús környezetbe. Szia, Black Ops!


Négyfős kooperatív módot találunk a címben, minden karakter egyedi képességekkel rendelkezik. A single kampányban Karl Fairburne-t irányítjuk, azaz az utolsó élő lélek egyikét Németországban.  A kifinomult mesterlövészkedés szintén a repertoár része lesz, de barátainkkal a német tiszt, a tudós és a szovjet katona bőrébe is belebújhatunk - az összedolgozás a túlélés kulcsát jelenti.

A játék kizárólag a Steamen teszi tiszteletét, s már előrendelhető - egy önállóan futtatható alkotással lesz dolgunk, amely február 28-án jelenik meg. Fentebb képeket, lentebb videót találtok.

20.
20.
farkasbence
kell hozzá a sniper elit 2?
19.
19.
t4m4s
Akinek megvan a játék és partnert keres a 4 fős coophoz, az remélhetőleg majd itt találni fog: http://steamcommunity.com/groups/sniper-elite-nza-hu
18.
18.
UKHNUM
Evvel a játékkal nem is lenne baj, ha a Wolfeinstein és a CoD-WaW/CoD-BO már megnem alkotta volna a nácik zombi változatait. Iszonyatosan nagy koppincs, és valószínű nyomába sem ér majd az elöbb említett 2 elődnek.
17.
17.
peti1106
Nem azért, de nagyon hajaz, a CoD:WaW co-op zombi módjára. Kb. ugyan ez a 4 szereplő volt ott is (amerikai, japán, német, és orosz), annyi különbséggel, hogy a japán karakter helyére Harry Pottert rakták be. :D
A grafikája a képek alapján ratyi és sztem a történet sem lesz nagy durranás (már ha lesz neki). És az miért van belassítva, hogy a zombi tisztet szíven lövik? Semmit sem ér, ha egy zombit szíven lősz, attól még nem szabadna meghalniuk (a legelfogadottabb tény, hogy az agyukat kell szétloccsantani, vagy levágni a fejüket). De ha rosszul tudnám, írjatok!
15.
15.
Giggsy
Mondjuk ez volt még az egyetlen lehetőség arra, hogy valamennyire játszhatóvá tegyék ezt a hulladékot. Ha már a lopakodós rendszert totál elkúrták, csinálnak hozzá olyan spinoffot, amihez nem is kell.
14.
14.
Extol
Annyira tisztára nyalták már a második világháborús csontokat hogy mással már nem lehet előhozakodni a témával kapcsolatban. Ez gáz, van hogy dinoszauruszokat tesznek nácik mellé néhol földönkívülieket (amiben akár lehetne is valami) vagy démonokat, most meg jönnek a zombik.
13.
13.
ZeWa
8 euróért szerintem teljesen korrekt, be is fizetek majd rá szerintem.
12.
12.
QuartoDestra4
lövöldöző zombik
okcsá.
11.
11.
wolfwarrior
Na ezek már nem csak zombik akik nácik voltak hanem nácik akik még zombiként is ziekhael-t(helyes írási hibáért bocs). amúgy csak szerintem vagy tényleg Gestapo ügynök a szemüveges kalapos úriember.
10.
10.
PAtr0n
Szívesebben játszanék a németekkel, és lőnék orosz, angol, és amerikai zombikat. Már csak a változatosság kedvéért is. :)
9.
9.
Alaude
Bocs, nem szidásnak írom, de csak engem emlékeztet a Wolfeinsteinre ?? Amúgy a Blackops a hidegháborúban játszódik. Nekem tetszik a bemutató alapján.
8.
8.
guitarlord
Ez aztááááááá*ásít*n az üde színfolt....megnézném a meetinget, ahol beadták, hogy ez így jó lesz....Tényleg mintha egy random google keresés eredményeképp született volna a játék...A Rebellion is szépen lassan kimúlik, kikopik a palettáról....
7.
7.
Karthágó bajnoka
Így lesz a B kategóriából G... mint gyenge próbálkozás. Én direkt azt élveztem, hogy jó fedezéket kell keresnem és elintézhetem a tiszteket az akció végén lugerrel. Sniper elite nehézségen ez nagyon hangulatos. Erre itt ez a változtatás, mintha Crysis lenne vérfarkasokkal, nevetséges. Egy normandiai pálya packnek százszor jobban örülnék.
6.
6.
Hubert Cumberdale
Uramattyám... Erre komolyan szükség van? o.O
5.
5.
Scoo
Nem lesz belőle konzolos verzió? Na, akkor most mi sírunk.
3.
3.
Moldren
Zombik jöhetnek bármikor, bármilyen mennyiségben. :)
2.
2.
number361
...Nazi Zombie Army? Mi van? Rákerestek a három "leggyakrabban használt szó gamer körökben" a google-en és ezt dobta ki? :D Oh, várjatok a vámpírt kihagyták!

Ezt leszámítva attól még lehet jó játék, de ez a cím..
1.
1.
atesz89
Jó lesz már előrendelhető Steam-en! 8,79 euro. 4 fős coop is lesz benne. http://store.steampowered.com/app/227100/?snr=1_7_15__13
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...