Még idén megjelenik PS3-ra a Gran Turismo 6?

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 28.
  • Hír
Link másolása
A SCEE Worldwide Studios fejesének elmondása szerint a Gran Turismo 6 már a vártnál hamarabb a boltokba kerülhet. Michael Denny szerint az autós cím PlayStation 3-ra jelenik meg, elvégre "van még élet" a platformban.

Michael Denny a Silicon Republicnak adott interjújában kifejtette, hogy felesleges még temetni a PlayStation 3-at, elvégre még egy csomó ígéretes játékot készítenek rá. Köztük a Gran Turismo 6-ot is.

A Sony Worldwide Studios elnöke kiemelte a The Last of Ust, a Beyond: Two Soulst, a GT6-ot és a third-party fejlesztők címeit, köztük az új Assassin's Creedet és a GTA-t.

Esélyesebbnek tűnik, hogy a Gran Turismo 6 csak a következő évben lát napvilágot, ám valószínű, hogy még 2014 februárja előtt egy Prologue-kiadással kedveskednek nekünk a fejlesztők. A pletykák arról szóltak, hogy a GT6 már PlayStation 4-re készül, de tekintve, hogy a fejlesztés már több mint egy éve zajlik, az is elképzelhető, hogy PS3-on is tiszteletét teszi a Polyphony Digital alkotása.

A Sony hivatalosan még nem jelentette be a Gran Turismo 6-ot, de a fejlesztők elmondásaira hivatkozva nyílt titokként tekinthetünk a folytatásra.

14.
14.
trion96
#12: Azért egy ps3-ra azt mondani hogy elavult az azért elég vicces
13.
13.
ground
Meghagyják ezt a ps4 re,húzócímnek.Nagyon sok ember, köztük én is ha kidobnák 4 re megveszem, az biztos.
A Polyphony legalább nem azt nézi a a többi kiadóval ellentétben, huu ennek időre el kell készülnie.
Szerintem Megcsinálják a Prologue-ot ps3 ra. Még jobb grafikával stb.
A Komplett 6 ot meg ps4re.
Ez üzlet.Amit ki is fognak használni.

12.
12.
ricsi217
ne jöjjön ps3 ra nekem is van de inkább ps4 en nyomnám ezek a konzolok már elavultak inkább ps4 re de sztem arra is lesz vagy kiadnák mind 2 ő re de azt meg minek mikor ps4 en jobb lenne
11.
11.
Jared
ÖRÖMMEL VÁROM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10.
10.
Quent1n
A grafika és a hangulat eddig is megvolt a tartalommal se volt gond. Kicsit csiszolnak rajta (belső nézetek, hangok stb.) és bőven jöhet még PS3-ra. Aztán 2015-ben vagy jövő karácsonykor jöhet 4-re a következő rész. Egyáltalán nem kell kapkodniuk, sőt nem is baj, ha nem jön minden nagy exkluzív cím azonnal a konzol indulásakor.
9.
9.
unrealnoise
#8: végül is én sem lennék csalódott, mert ha PS3-ra jönne, akkor még idén vagy jövő év elején kellene valamit durrantaniuk.

én már azzal elégedett lennék, ha sokkal jobb hangok lennének benne, aztán a pályák és a kocsik színvonala egy szinten mozogna, nem lennének GT4 HD pályák, és a kocsik száma felőlem akár csökkenhet is pár százzal, nem nagyon érdekelne.

kellenek újítások is, a menüt sokkal modernebbé kellene tenni, az időjárást pedig vagy kipofozni, vagy kivágni a fenébe, ilyen hol lehet, hol nem megoldások elég viccesen hathatnak.

rally pályák sokszor nagyon gyengék, környezet etc, mintha egy mobiljátékkal játszana az ember...

sok pálya is kell, valamint nem ártana forza4-hez hasonló leaderboards. értem én, hogy 1000 valahány kocsira x sok pályára és variációira ezt nehéz összehozni, de hát xbox360-ason sikerült pár százzal kevesebb, de minőségi járgánnyal összehozni.

a PS3-as erős gép. Egy biztos, rengeteg téren lehetne javítani.
Plusz egy nagyon ütős GT6 még akár a konkurenciától is elcsórhat pár vevőt, és ahogy a The Last of Us, úgy egy profi GT6 miatt is akár még milliók is vehetnek PS3-at.

A fejlesztés meg már jóval több, mint egy éve megy, sőt, szerintem már a GT5 után nemsokkal elkezdődött, a team egy része patchelgette a játékot, jött pár DLC, de ezek nem nagy volumenű dolgok.

Ezek után mindenesetre érdekes lesz, hogy a forza 5 mire jön...
Bár szerintem most a GT6-al viszsa fognak vágni, legalábbis meglepődnék, ha újfent a microsoft programja lenne a nyerőbb és jobban kidolgozottabb.
8.
8.
p3ti
#2: Szerintem a PS3 technikailag eléggé fejlett, pláne az exclusive téren borzasztóan erős. Az 5. rész után van bőven mit jól csinálniuk. Én örülnék a 6. résznek
7.
7.
Porcupine Tool
Lenne benne ráció. PS3-ra 70+ milliós vevőbázisra számíthatnak, PS4-re meg ott lesz nyitócímnek a Race Club, amit biztos nem akarnak elkaszálni egy GT6-al.Tehát GT6 PS3-ra (lazán elmegy belőle 10m) , GT7 PS4-re 1-2 év csiszolás,polírozás, bővítés után. Addigra megszaporodik a PS4 tulajok száma és eléggé ki lesznek már éhezve egy új autós címre.
És ott van a GT név renoméja is, amit már csak becsületből is (japókról beszélünk,ugye) helyre akarhatnak állítani.
5.
5.
Falcon
sajnos már korántsem olyan nagy név a gran turismo az 5 ődik rész nagy csalódás volt túl kevés volt és túl későn jőt
4.
4.
comodore
Nem lenne meglepő.

PS1: Gran Turismo 1-2

PS2: Gran Turismo 3-4

PS3: Gran Turismo 5-6
3.
3.
Game Fan
Szerintem az a valószínűbb, hogy megjelenik 3-ra is és 4-re is. Elvégre a Gran Turismo elég nagy név ahhoz hogy komoly nyitócímként jöjjön ki meg nem is lenne akkora baklövés mint az 5.-ik rész. Viszont ellene szól, hogy ott a már látott és biztosított Drive Club. Továbbá ha marketingre megyünk akkor ha a már kint lévő PS4 alatt jelenne meg PS3-ra a GT akkor csúnya bukta lenne a GT szériának és a sonynak is mert kevesebb fogyna (ugye pont a név miatt, csak jobban mutat egy GT mint egy Drive Club egy egyszerű hétköznapi embernek) a PS4-ből nyitánykor. Így szerintem mind a két konzolra lesz ha a sony jót akar magának.
2.
2.
kharami
Na erre mondom azt, hogy jó nagy marhaság lenne!
1.
1.
Ventus
Én nem hiszem hogy ps3-ra megjelenik. Vagy lehet hogy egy befejezett 5. rész lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...