Frissítve: Jason West kilépett a Respawntól

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 5.
  • Pletyka
Link másolása
Névtelen forrásokra hivatkozva a Kotaku azt állítja, hogy Jason West elhagyta a Respawn Entertainmentet. A Call of Duty atyja "családi okokra" hivatkozva szakított az új stúdiójával, amely régóta egy titkos projekten dolgozik.

Az Infinity Ward egykori fenegyereke, ám az Activisionnel való összezördülés következtében új stúdiót alapított Jason West állítólag kilépett a Respawn Entertainmenttől. A Kotaku két névtelen forrásra hivatkozva szellőztette meg a távozás hírét.

West barátságosan, családi okokra hivatkozva húzta fel a nyúlcipót - a forrás szerint már 2012 májusában megtörtént a távozás. A Polygon információi alapján West már régóta fontolgatta, hogy visszavonul a videojáték-ipartól.

Jason West és Vince Zampella voltak az Infinity Ward alapítói, s Modern Warfare 2-ig egyengették a Call of Duty-sorozat sorsát. Az Activisionnel való nézeteltérésük odáig fajult, hogy kiléptek és új stúdiót alapítottak Respawn Entertainment néven. A csapat a 2013-as E3-on mutatja be első projektjét, melyet az EA ad ki.

Az EA és a Respawn még nem kommentálta a szóbeszédeket.

Update! A Respawn Entertainment megerősítette, hogy Jason West családi okokból elhagyta a fejlesztőcéget. Az elválás abszolút baráti volt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...