Leépítések az Aliens: Colonial Marines fejlesztőinél

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 5.
  • Gyászhír
Link másolása
Az FPS munkálataiban közreműködő TimeGate Studios vezetősége mintegy 25 dolgozót tett lapátra az elmúlt időszakban. Állítólag egy kútba esett megbízás vezetett munkaerő-felesleghez.

Habár a Sega és a Gearbox az ellenkezőjét állította, kétségtelen, hogy a TimeGate Studios jóval nagyobb szerepet vállalt az Aliens: Colonial Marines fejlesztésében, mint amennyit hivatalosan kommunikáltak a cégek.

Bárhogy is volt, napjainkban nem megy jól a stúdió szekere: a Polygon értesülései szerint nemrég mintegy 25 dolgozójuktól váltak meg. A lap névtelen forrásokra hivatkozva úgy tudja, hogy egy meghiúsult megbízás miatt kényszerültek erre a lépésre. A TimeGate elnöke, Adel Chaveleh kifejtette, hogy az ilyen eset nehéz döntés következménye, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy segítsék az érintett fejlesztőket.

Ugyanakkor a csapat megmaradt tagjai már készülnek a következő generációs átmenetre, és új üzleti modellekkel kísérleteznek. A leépítés nem érinti hátrányosan a folyamatban lévő projektjeiket.

A TimeGate korábban az Axis & Alles című RTS-t és a F.E.A.R. Extraction Point kiegészítőjét hozta el nekünk.

15.
15.
Skyer
#11: Igen, én a gearboxot küldeném el a jókurvaannyába' magyar módra. Miért? Mert ők szopták el a CM elől a pénzt, míg a TG-nek a szarból kellett várat építenie.
14.
14.
GodGamer
Ennyire gány játékot régen láttam, úgyhogy meg is érdemlik.
13.
13.
p3ti
#3: Lehet hogy bot :(
12.
12.
HellaJay
Ezt a Gearbox meg Pitchford jobban megérdemelte volna.
11.
11.
Falcon
amit ezek amit kiadtak a kezeik közül borzalom, ha rajtam múlna ezek az emberek a hátralévő életüket a saját székletük elfogyasztásával töltenék
10.
10.
Drazhar
9.
9.
dBLOOD
Várható következménye volt az ACM-es dolognak. Arra lennék kíváncsi azért, hogy valójában ki mennyit dolgozott a játékon. Elképzelhető hogy meglepődnénk a tényleges fejlesztési idő rövidségén...
8.
8.
DON GONDOCS
Kár értük, mert azért sokkal jobb játék is lehetett volna ha a kiadó is úgy áll a dolgokhoz. Sega 1-0 oda
7.
7.
tabu3x
náluk is az a divat, h a sor végén állók viszik el a balhét...?
6.
6.
Falcon
5.
5.
Jared
Én azért sajnálom őket
4.
4.
Veldspar
#3: Derpresszió mindig ezt csinálja, beböfög pár szót, a felét le se tudja írni helyesen és örül magának, hogy fú, milyen aktív.

Majd kinövi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...