FEAR: Extraction Point

A nagy sikerű horror-FPS első kiegészítése - reméljük - több félelemkeltő hangulati elemmel, továbbá új pályákkal és fegyverekkel.
Típus: FPS, Horror, Kiegészítõ, Lövöldözõs

Becsődölt az Aliens: Colonia Marines fejlesztője

Mármint nem a Gearbox, hanem a TimeGate Studios. A csődeljárás dokumentumai szerint a csapat az Epic Gamesnek, korábbi kiadójának, a SouthPeaknek, sőt még a helyi pizzériának is tartozik.

Leépítések az Aliens: Colonial Marines fejlesztőinél

Az FPS munkálataiban közreműködő TimeGate Studios vezetősége mintegy 25 dolgozót tett lapátra az elmúlt időszakban. Állítólag egy kútba esett megbízás vezetett munkaerő-felesleghez.

Csökkent az érdeklődés a F.E.A.R. folytatása iránt

Dave Matthews, a Monolith munkatársa legalábbis így látja, mindezért pedig az alapjátékhoz készült - nem túl jól sikerült - kiegészítőket és átiratokat hibáztatja.

PC játék árzuhanás a Gamekapocs Shopban!

Pro Street, Colin: DIRT, Gothic 3, FEAR Gold, Test Drive, World in Conflict, Gears of War - ezeket most 3-4000 FT-tal olcsóbban veheted meg a Gamekapocs Shopban!

Egyesült az Activision és a Vivendi

Egy 19 milliárd dolláros üzlet keretein belül egyesült az Activision és a Vivendi. Az új kiadó neve Activison Blizzard lett, hogy a WOW fejlesztői se maradjanak ki.

Lezárult a F.E.A.R. Gold nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a CD Projekt Magyarország jóvoltából egy eredeti F.E.A.R. Gold PC-s játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

Nyerj eredeti F.E.A.R. Gold játékot!

Nyereményjátékunkban a CD Projekt Magyarország jóvoltából eredeti F.E.A.R. Gold PC-s játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

E3 2007: Újra kiegészül a F.E.A.R.

Folytatódik a nagysikert aratott F.E.A.R.! A Sierra Entertainment gondozásában lévő horror-FPS újabb kiegészítő lemezzel gazdagodik.

Új projektek a F.E.A.R.: Extraction Point készítőitől

A F.E.A.R. kiegészítőjéről, a Kohan-sorozatról és az Axis and Allies című világháborús stratégiáról elhíresült TimeGate Studios három új játékon is dolgozik.

FEAR: Extraction Point

A tavalyi év nem hozott túl sok nagy nevet a PC-s játékrajongóknak. A GTA sorozat legújabb részétől eltekintve alig-alig volt olyan program, ami kiérdemelte volna az év kult-státuszát. Egyet azonban mégis mindenütt kiemeltek, ez pedig a Monolith sok éve készülő horror FPS-e, a F.E.A.R. volt.