Armored Core: Verdict Day - újabb részletek

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 11.
  • Hír
Link másolása
A From Software nem csak a szerepjátékok fejlesztéséhez ért, otthon van a mechás címek készítésében is. A múlt hónapban bejelentett Armored Core: Verdict Day 56 pályát tartalmaz, s három frakció között választhatunk benne.

Február végén mutatkozott be az Armored Core: Verdict Day, melyet a Dark Souls fejlesztői készítenek. Az óriásrobotos cím ötvenhat pályát tartalmaz majd, s olyan világot ismerhetünk meg rajtuk keresztül, ahol három szemben álló frakció küzd egymás ellen.

A multiplayerben egyszerre húsz fő csaphat össze. és a készítők szezonokra bontott megmérettetéseket kínálnak. Mindez szezon végén a statisztikák nullázódnak, így a vesztes kompánia szépíthet.


Érdekes húzás, hogy a mechák pilótái jetpackkel elhagyhatják a vezetőkabint, és puskáikkal a levegőből szórhatják az áldást. Érdemes lesz képeket is lopni a játékból, mert a legjobban sikerült alkotásokat a fejlesztők is megosztják a szezonhíreknél.

3.
3.
GodGamer
Ahol nincs beblurozva (7.kép) ott elég szánalmasan néz ki (árnyékok stb.). Nálam inkább a Hawken, vagy a MechWarrior Online a nyerő.
1.
1.
PAtr0n
Tetszik! Remélem PC-n is tiszteletét teszi majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...