GDC 2013: Edith Finch - a The Unfinished Swan alkotóitól

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A Giant Sparrow leleplezte következő projektjének kódnevét, a játék az Edith Finch nevet viseli egyelőre. A zseniális és művészi értéket képviselő The Unfinished Swan készítői teljesen új irányba mennek a készülő játékukkal.

A Giant Sparrow jött, látott és győzött a tavaly PS3-ra megjelent The Unfinished Swannal, amely megmutatta, hogy egyszerű ötletekkel is lehet magával ragadó produktumot készíteni. A fejlesztők nem ülnek a babérjaikon, sebtiben be is jelentették következő projektjük kódnevét, a játék az Edith Finch nevet viseli egyelőre.

A játékot a fejlesztők hivatalos blogján jelentették be, de egyetlen teaser képen és a címén kívül vajmi keveset tudunk róla. A Giant Sparrow azzal indokolta a gyér információkat, hogy ha nem mondanak semmit, akkor a játékosok azt sem tudják, hogy a produktum létezik, de így legalább nevén nevezhetik az Edith Finchet, ami több, mint a semmi.

A fejlesztés még elég korai szakaszban van, olyannyira, hogy még megjelenési dátummal és a platformlistával sem tudnak szolgálni. Annyi bizonyos, hogy nem a The Unfinished Swan folytatásáról van szó.

A fenti képen egy tükröt láthatunk, s ha szereted a szürreális élményeket, akkor az Edith Finch a te játékod lesz. A fejlesztők nem csúfolják meg önmagukat, ezt biztosra vehetjük. A srácok idei GDC-n designereket, producereket és művészeti rendezőket keresnek a projektjükhoz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...