What Remains of Edith Finch PC, PS4

A zseniális és művészi értéket képviselő The Unfinished Swan alkotóinak új játéka.
Típus: Kaland

Az Annapurna Interactive Showcase bejelentései

Tegnap este tartotta meg az Annapurna Interactive az első saját bemutatóját, amelyen egy zsák ígéretes indie cím villantotta meg magát. Íme, az összefoglalónk a bejelentésekről és látnivalókról!

Felsorakoznak az Xbox Game Pass januári indulói

Folyamatosan bővül az Xbox Game Pass kínálata, a Microsoft az imént pedig felfedte, hogy milyen címekre számíthatunk január első felében. Foci, szuperhősös bunyó és az új Torchlight is terítékre kerül.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkezdődött július, vagyis a Stranger Things hónapja; csütörtökön rajtol el a sorozat harmadik évadja, melyhez ezúttal egy játékot is kapunk. De a héten érkezik még a Sea of Solitude, és sok-sok kaland vár a Switch-tulajdonosokra is.

Befutott a PlayStation Plus májusi kínálata

Ebben a hónapban egy multira kihegyezett főzős játékot, illetve az utóbbi évek egyik legjobb belső nézetű kalandjátékát kapják a PlayStation Plus-tagok. A What Remains of Edith Finch bizonyára maradandó élményt nyújt.

Újabb hat cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tempósan bővül az Xbox Game Pass felhozatala, a következő két hétben még öt játékot kapunk, és áprilisra is belengetett egy újabb címet a Microsoft. Holnap a Deus Ex: Mankind Divided és a What Remains of Edith Finch lesz terítéken.

Epic Games Store - újabb ingyen játék a horizonton

A tegnapi naptól kezdve már tölthető is az üzletből a What Remains of Edith Finch címre keresztelt zseniális sétaszimulátor, melyet a hónap végén a The Jackbox Party Pack fog váltani.

Ez a játék lesz ingyenes az Epic Games Store-ban

Az Epic Games elárulta, melyik díjnyertes alkotást tölthetjük le hamarosan ingyen a stúdió digitális boltjából. Igazi gyöngyszemről van szó, a sétaszimulátorok koronázatlan királyáról, amely 2017-ben jelent meg.

GDC 2018: A fejlesztők kedvence is a Zelda volt

A Game Developers Conference részeként idén is megrendezték a Game Developers Choice Awardsot, ahol a játékfejlesztők szavazhatták meg a tavalyi év legjobb játékait.

TGA 2017: A Zelda lett az év játéka

Egy fontos hírünk maradt még a The Game Awards kapcsán, következzen az esemény idei díjazottjainak listája! Az év játéka a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett a szavazatok alapján.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Úton a soron következő nagyágyú a Nintendo Switch-re, de a többi konzol tulajdonosai is örülhetnek egy-két megkésett portnak. Lássuk, mire számíthatunk!