What Remains of Edith Finch Mobil, PC, PS4, SW, XBOXONE

A zseniális és művészi értéket képviselő The Unfinished Swan alkotóinak új játéka.
1668021095

Íme, a PlayStation Plus Extra és Premium novemberi címei

A hónap közepe felé araszolva a Sony végre elárulta, hogy miféle újdonságok várnak azokra, akik a PlayStation Plus Extra vagy Premium szintjeire fizettek elő. Ezúttal sem fogunk unatkozni.
1657094400

Úgy tűnik, az új konzolokra is befut a What Remains of Edith Finch

A jelek szerint az új konzolokra is megjelenik majd a nagyszerűen sikerült What Remains of Edith Finch - erről egy korhatár-besorolás árulkodik egyelőre.
1654606800

Indie veteránokkal indít saját csapatot az Annapurna Interactive

Az Annapurna Interactive neve egyet jelent a minőségi indie címekkel, az élesszemű játékkiadó azonban egy belsős fejlesztőcsapatot is indít. A stúdió tagjai igazi sztárprojekteken dolgoztak korábban.
1627624800

Az Annapurna Interactive Showcase bejelentései

Tegnap este tartotta meg az Annapurna Interactive az első saját bemutatóját, amelyen egy zsák ígéretes indie cím villantotta meg magát. Íme, az összefoglalónk a bejelentésekről és látnivalókról!
1609866000

Felsorakoznak az Xbox Game Pass januári indulói

Folyamatosan bővül az Xbox Game Pass kínálata, a Microsoft az imént pedig felfedte, hogy milyen címekre számíthatunk január első felében. Foci, szuperhősös bunyó és az új Torchlight is terítékre kerül.
1561960800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkezdődött július, vagyis a Stranger Things hónapja; csütörtökön rajtol el a sorozat harmadik évadja, melyhez ezúttal egy játékot is kapunk. De a héten érkezik még a Sea of Solitude, és sok-sok kaland vár a Switch-tulajdonosokra is.
1556780402

Befutott a PlayStation Plus májusi kínálata

Ebben a hónapban egy multira kihegyezett főzős játékot, illetve az utóbbi évek egyik legjobb belső nézetű kalandjátékát kapják a PlayStation Plus-tagok. A What Remains of Edith Finch bizonyára maradandó élményt nyújt.
1553104800

Újabb hat cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tempósan bővül az Xbox Game Pass felhozatala, a következő két hétben még öt játékot kapunk, és áprilisra is belengetett egy újabb címet a Microsoft. Holnap a Deus Ex: Mankind Divided és a What Remains of Edith Finch lesz terítéken.
1547208000

Epic Games Store - újabb ingyen játék a horizonton

A tegnapi naptól kezdve már tölthető is az üzletből a What Remains of Edith Finch címre keresztelt zseniális sétaszimulátor, melyet a hónap végén a The Jackbox Party Pack fog váltani.
1546608645

Ez a játék lesz ingyenes az Epic Games Store-ban

Az Epic Games elárulta, melyik díjnyertes alkotást tölthetjük le hamarosan ingyen a stúdió digitális boltjából. Igazi gyöngyszemről van szó, a sétaszimulátorok koronázatlan királyáról, amely 2017-ben jelent meg.