What Remains of Edith Finch PC, PS4

A zseniális és művészi értéket képviselő The Unfinished Swan alkotóinak új játéka.
Típus: Kaland

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkezdődött július, vagyis a Stranger Things hónapja; csütörtökön rajtol el a sorozat harmadik évadja, melyhez ezúttal egy játékot is kapunk. De a héten érkezik még a Sea of Solitude, és sok-sok kaland vár a Switch-tulajdonosokra is.

Befutott a PlayStation Plus májusi kínálata

Ebben a hónapban egy multira kihegyezett főzős játékot, illetve az utóbbi évek egyik legjobb belső nézetű kalandjátékát kapják a PlayStation Plus-tagok. A What Remains of Edith Finch bizonyára maradandó élményt nyújt.

Újabb hat cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tempósan bővül az Xbox Game Pass felhozatala, a következő két hétben még öt játékot kapunk, és áprilisra is belengetett egy újabb címet a Microsoft. Holnap a Deus Ex: Mankind Divided és a What Remains of Edith Finch lesz terítéken.

Epic Games Store - újabb ingyen játék a horizonton

A tegnapi naptól kezdve már tölthető is az üzletből a What Remains of Edith Finch címre keresztelt zseniális sétaszimulátor, melyet a hónap végén a The Jackbox Party Pack fog váltani.

Ez a játék lesz ingyenes az Epic Games Store-ban

Az Epic Games elárulta, melyik díjnyertes alkotást tölthetjük le hamarosan ingyen a stúdió digitális boltjából. Igazi gyöngyszemről van szó, a sétaszimulátorok koronázatlan királyáról, amely 2017-ben jelent meg.

GDC 2018: A fejlesztők kedvence is a Zelda volt

A Game Developers Conference részeként idén is megrendezték a Game Developers Choice Awardsot, ahol a játékfejlesztők szavazhatták meg a tavalyi év legjobb játékait.

TGA 2017: A Zelda lett az év játéka

Egy fontos hírünk maradt még a The Game Awards kapcsán, következzen az esemény idei díjazottjainak listája! Az év játéka a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett a szavazatok alapján.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Úton a soron következő nagyágyú a Nintendo Switch-re, de a többi konzol tulajdonosai is örülhetnek egy-két megkésett portnak. Lássuk, mire számíthatunk!

Xbox One-ra is jön a What Remains of Edith Finch

Meglepetésbejelentéssel rukkolt elő az Annapurna Interactive, Xbox One-ra költözik a What Remains of Edith Finch. Ráadásul már nem is kell rá sokat várni, a Microsoft konzolján jövő héten kóstolhatunk bele a sanyarú sorsú család történetébe.

What Remains of Edith Finch teszt

Edith Finch egy norvég felmenőkkel bíró 17 éves lány, aki visszatér az üresen álló szülői birtokra. Családja három generáció óta élt az Államokban, de már mindenki meghalt – Edithet kivéve. Vajon milyen átok ül a famílián?