Dátumot kapott a Marvel Heroes

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 25.
  • Megjelenés
Link másolása
A Gazillion Entertainment Marvel Heroes-dátummal készült mára, a tervek szerint június 4-én rajtolhat el a szuperhősös MMORPG végleges változata. Aki fizet, hamarabb eshet neki.

A Gazillion Entertainment az új fejlesztésének rajtja június 4-én várható: a Marvel-univerzumban játszódó szuperhősös MMORPG free-to-play lesz, de aki befizet az úgynevezett a Founders Programba, hamarabb is megkezdheti a végleges verzió nyúzását.

A Founders Program lényege, hogy a játékosok különböző csomagok megvásárlásával azonnal hozzájuthatnak bizonyos karakterekhez és kosztümökhöz, sőt játékbeli pénzt és XP-boostot is kapnak, így lerövidíthetik a fejlesztési időt. A készítők szerint a program csak azt a célt szolgálja, hogy a türelmetlenebbek se adják fel a játékot, mint mondták, a csomagok által kínált tartalom ingyen is megszerezhető.

Ez alapján 20 dolláros Starter Packekbe, 60 dolláros Premium Packekbe és a 200 (!) dolláros Ultimate Packbe ruházhatunk be, amik rendre 2, 4, illetve 7 nappal korábban engedik be a vásárlóikat a Marvel Heroes szervereire.

Mi már próbáltuk a játék bétáját, itt olvashattok a tapasztalatainkról!

4.
4.
A játékot nem hagyja ki, mi mást?
3.
3.
Sanyeszpaloc$
#2: Sztem nem hagyja majd ki azt hogy tényleg elolvassa a cikket XD
2.
2.
Cuppak
#1 te mit nem hagysz ki ?XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...