GDC 2013: Városrombolás NVIDIA módra

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 27.
  • Hír
Jó szokásához híven az NVIDIA hozott magával techdemót a Game Developers Conference-re is, most éppen egy városrombolós videót tett közzé, amiben.. nos, lerombolnak egy várost.

A környezet rombolhatósága ma általában elvárt egy akciódúsabb játékban, ugyanakkor a legtöbb fejlesztésben továbbra is csapnivaló a megvalósítása. Az NVIDIA legújabb techdemója egy GeForce GTX 680 videokártya közreműködésével mutatja be, hogyan kellene ezt csinálni. Tetszik?

19.
Type R
úgy pattoknak néha mint a hungarocel..:)) ha a súlyra még kicsit rágyúrnak egész tetszetős lesz , nem hiába azt a legnehezebb jól prezentálni:)
18.
QuartoDestra4
Mint többen is rámutattak, eléggé ciki, hogy szinte minden súlytalan. Felülről lefelé haladó romboláshoz nagyon menő, de fordítva már hááááááááááát...
17.
leviske
Nem rossz ez. Bár nem tűnik túl gazdaságosnak, ha még nem is játékkörülmények közt kellett neki egy GTX680.
16.
Rakottkrumpli
#14: Így van. Játékban ennél csak szarabb rombolhatóságot lehet látni, vagy ilyet sem, szóval már ez is valami, még ha a valóságtól ez is távol áll.
15.
p3ti
#3: Semmi, ugyan úgy írná az értelmetlen kommenteket.
14.
piskóta
nem tudom mi bajotok van vele, még mindig jobb, mint a semmi és ideje lenne már a játékok ezen részére is rágyúrni, meg aztán, játékban egészen más hatást keltene, mint így
12.
kisbiflos
#10: Vard csak ki a veget, alapok mar megvannak plusz jelenleg senki mas nem dolgozik ehhez hasonlo destructionnal, Volition inc. sajnos tonkrement.
11.
ggerchi
ha leesik a törmelék pl 20 m magasból marad 1 db és nem törik tovább, meg pl az a rész amikor kilövi az oszlopokat elég nagy fail, mert amit tart az marad a helyén
10.
Fontos 96
Ez fos. Ahogy már mondták Red Faction. Ne azt mutogassák hogy idekattintok és pukk hanem azt hogyha likvidálom az épület alap pilléreit akkor az összedől magától.
9.
markoci555
város alatt másra gondoltam, de tetszik
8.
randall13
A vékony oszlopoknak is ugyan olyan a törmeléke, mint a vastag falaknak, de még a kupoláknak is.
7.
tetkoo
csak engem emlékeztet ez az overlord 2-re?
6.
mestermagyar
Szerintem nem tűnne ki minden egyes rom-darabka. Túl elnagyolt, általában úgy néz ki egy leomlott(nem 2m-es félkészre gondolok) fal, hogy a nagyobb kőtörmelék, plusz félig ilyen por-föld formában a kis darabok. Ahogy a battlefield grand bazaar előre leomlasztott romjai néznek ki.
5.
KeXxX
a red faction-ben van a legjobban megoldva eddig a rombolhatóság!
2.
dzsiádzsó
Semmi súlya nincs a több százkilós romoknak, ezt leszámítva csecse! Bár már láttunk jó rombolható pályát, ennek már csak azért sincs értelme mert a romok miatt nem tudnánk közlekedni a pályán, és iszonyat bugos lenne....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...