Ismét csúszik a Wii U-s Aliens: Colonial Marines

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 4.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredetileg márciusra datált megjelenést már elfelejthetjük, ám mindeddig egyetlen hivatalos közleményt sem adott ki a Sega a halasztást illetően. Csak egy félmondatra futotta, ami nem sok jóval kecsegtet.

A Wii U-s Aliens: Colonial Marines szép csendben lekéste a kitűzött megjelenési dátumot, amely 2013 első negyedévét jelentette. Mivel már áprilist tapossuk, joggal aggódhatunk a port miatt. A Gamespot illetékese rákérdezett a Segánál a csúszás okára, a kiadó szóvivője csak ennyit válaszolt: "Még nem kommentálhatunk semmit az ACM-mel kapcsolatban, bocsi."

A Wii U-s verziót a Demiurge Studios készíti, s minden figyelem a srácokra hárul. Félkész, hozott alapanyagból kell megnyerő alkotást tálalniuk, ami abszolút hálátlan feladat. A negatív kritikák ellenére a Gearbox fejese, Randy Pitchford bizakodik: állítása szerint a nintendós változat sokkal jobb lesz, mint a többi. Lehet, hogy emiatt több időre van szükségük.

10.
10.
GodGamer
Ki se kéne adni ezt a fost.
9.
9.
slawter
#1: hat hogy a Nintendo megint rakat penzt keressen, ugy, hogy alig csinal valamit.
8.
8.
Marcus T.
"Ismét csúszik a Wii U-s Aliens: Colonial Marines"

Hát örüljenek! XD

Egyébként nem hiszem el, hogy meglépték ezt a címmel és semmi gond, megtehették, ennyi. Legalább büntessék meg őket vagy adják vissza a pénzt kamattal, aki kéri vagy valami. De nemár hogy meglépik és semmi gond!
7.
7.
aordog
Szerintem nem ratyik;D A Batman szerintemD jo lett, a ZombiU is, a Mario is az NFS is, a Mass Effect is...de igazad van, mert még a nagy ättörés nem történt meg... Talän a Zelda gamecubos része elhozza...D
6.
6.
p3ti
Annyira sz*r lett a játék, hogy kár kiadni még 1 platformra.
4.
4.
Faszi
Ez """ pär """ mi ez? :D
3.
3.
aordog
Igen van êrtelme, de ennek a jätéknak nincs...Ha valoban érdekel, akkor egy pär videot meg kell nézned rola! Utäna vagy azt mondod, hogy kell egy gép vagy pedig, hogy téged nem érdekel a dolog! Ha van PS3- ad vagy Box-od, akkor nem érdemes ezt välasztani! Ha nincs vagy esetleg volt sima Wii-d, akkor mär elgondolkodtato! Nekem X-em volt, de eladtam a Wii U miatt. Amit tud a gép azt a Youtube-on megnézhetö.
2.
2.
Azt mondogatták rá hogy a legteljesebb Aliens élmény a Wii U-n lesz...hát hogy mi lesz ebből...
1.
1.
anonymus26
ennek a wii u cuccnak van vmi értelme ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...