Malajziában tilos az éjjeli játék

  • Írta: Gamekapocs
  • 2005. november 11.
  • Érdekesség
Link másolása
A malajziai Subang Jaya városkában kijárási tilalmat rendeltek el éjjel az online gamerek számára, mivel egyre több fiatal lett az internet kávézók rabja.
A malajziai Subang Jaya városkában kijárási tilalmat rendeltek el éjjel az online gamerek számára, mivel egyre több fiatal lett az internet kávézók rabja az esti órákban. Jövő évtől az összes olyan kávézót be fogják záratni, amelyekben késő éjjel is lehet játszani, internetezni. Ezzel azt akarják elérni, hogy egyre kevesebb számítógépfüggő fiatal legyen az országban. A politikusok annak a fiatal gyereknek az esete után hozták meg ezen döntésüket, akit anyja eltűntnek hitt, mivel már két napja nem ment haza és mint utólag kiderült, egy kávézóban játszott már több mint 48 órája.
7.
7.
Ford Fairlane
Karidzs: Az ugyeskedok lassan megelnek az MMORPG-kbol, legalabbis nagyokat kaszalnak a valo vilagban is a virtualisban szerzett javakbol. A felvetesed nem rossz (bar csajozni is lehet mar a virtualis vilagokban, nem egy hazassag kottetett igy), de szerintem nem felulrol kellene a kormanyoknak vagy nekunk kijelentenunk, hogy ki mikor mivel es mennyit jatsszon, valasszon mindenki kabitoszert (vegyuk mondjuk a jatekfuggoseget is annak) szabadon maganak, es eljen vele ugy, ahogy akar.
6.
6.
Karidzs
Hát szerintem sem hülyeség a bezárása a netcaféknak. Ha egész nap a gép előtt ülsz nem fgod megismerni a világot, mikor lesz úgy nőd vagy munkád bazz?? Starcraftból nem lehet megélni.
5.
5.
Ford Fairlane
padavan: Hat statisztikailag tobben halnak bele a rossz minosegu heroinba vagy a tuladagolasba, mint a kimerulesig vagy infarktusig jatszasba (kabe 3 eset volt, azok is lehetnek tullihegettek). De vegul is nem akarok allast foglalni, aki barmilyen iranyba keptelen a merteket tartani, es kinyirja magat, az csak magara vethet, es ez nem hegyibeszed, hiaba egyezik a mohosag bunevel. Sz'al vigyazzon mindenki magara, vagy ha meg erre keptelen (kiskoru vagy retardalt), akkor vigyazzon ra az, aki felelos erte.
4.
4.
padavan
Miért, szerinted az miben baróbb, hogy nem a heroinba döglik bele a csemete, hanem a gép elött ülve? Kijrásái tilalom tényleg baromság, de az éjszaki netkávézók bezárása nem hülyeség.
3.
3.
Myko Alto
Ehh, malájok... az utolsó nomrális maláj a Maláj Tigris, Sandokan volt!
2.
2.
Ford Fairlane
Vazz, ez durva, azert rendorallamot csinalni, mert valaki elcsatangolt, majdnem annyira kemeny, mint a Gorog eset par eve (persze az durvabb volt, foleg egy felvilagosultabb es osibb demokracioval rendelkezo orszagban). Persze, tiltsuk el a gyerekeket a szamitogepfuggosegtol, megis jobb, ha a hernyora szoknak ra helyette, vagy ilyesmi.
1.
1.
lewton6
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...